Antibiotikumtól késhet a menzesz?
Figyelt kérdés
Már kb. 1 hete antibiotikumot szedek es már 3 napja késik. Lehet az antibiotikumtol?2016. szept. 25. 10:15
22/32 anonim válasza:
Ha terhes lennél és azt megtudják,az még roszabb.
23/32 anonim válasza:
A háziorvishoz elmehetsz szüleid nélkül is,csak Ő nem biztos, hogy kiírhatja,lehet menni nőgyógyászatra beutaló nélkül ha jol tm.orvosi titoktartás van.
24/32 A kérdező kommentje:
De 14 evesen is lehet menni egyedul?
2016. szept. 25. 23:40
25/32 anonim válasza:
Úgy tudom igen. Van tb kártyád? Amugy letelt a 2 nap már:)
26/32 A kérdező kommentje:
Tudom mar mindegy es amigy mi az a tb kartya?
2016. szept. 26. 06:10
27/32 A kérdező kommentje:
Amugy*
2016. szept. 26. 17:17
28/32 anonim válasza:
Az a tb kártya,amivel az orvos fogad vsak azzal tudsz Orvoshoz járni. Ha van nálad. Elmehetsz nőgyógyász meg más orvosokhoz is,de nem tudom a kiskorúaknál hogy van,lehet,hogy az anyukád tb kártyájával fogadnak csak. Vagy Lehet anyukád tatja magánál tied
29/32 A kérdező kommentje:
Van itt olyan is aki szlovakiabol van es tudja hogy egy 14 evesen lehet e egyedul menni nogyogyaszhoz vagy nem?
2016. szept. 27. 06:48
30/32 anonim válasza:
azt nem tudom, hogy mehetsz-e egyedül, viszont amúgy csak szólok h van már 5 napos tabletta is, ha legközelebb ilyen helyzetbe kerülnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!