Ti tapasztaltátok ezt az O. B-val?
O.B. tampont használok,normál változatban.Volt már veletek olyan hogy kihúzásnál,az a felső kis vékony réteg levált?
Egyébként tudnátok valami olcsóbb de jó betétet ajánlani?
A Naturella cuccokról mi a véleményetek?
Én nagyon szeretem a normál betétjét,párszor már a tamponját is használtam de vele még nincs sok tapasztalatom.
Tisztasági,éjszaki milyen?
Bocsánat:
*olcsóbb de jó tampont
O.B-t illetve Naturella tampont illetve N. tisztaságit teszek be, tudod "fo a biztonsag"😄
Na de.., az O.B-nal nem tapasztaltam meg ilyet😮 teljesen megvagyok elegedve veluk!:)
Es a Naturellat batran ajanlom, nekem bevalt🙂olcsodd is egy picit, de ugyanolyan jo🤗 viszont sokak erzekenyek a benne levo illatanyagra, szoval azt ajanlom, eloszor egy kis dobozost vasarolj!☺
Egyebkent mind a kettonel normal meretut hasznalok!😅
Egeszsegugyi betetekrol nem tudok tul sokat mondani mert nem hasznaltam oket sokaig, de az Always es a Naturella a legjobb😁
Most vettem észre hogy van ProComfort meg Original :o
Gyahh eddig csak leemeltem a polcról a normált és kész.
Legutóbb Original volt,és talán mindig azt sikerült lekapnom de nem biztoa
Nekem még sosem vált le semmi belőle.
Én az euro family boltban szoktam megvenni az ob-t, ott csak 490Ft egy doboz, ami szerintem marha jó ár érte, így nincs is értelme olcsóbbat keresnem.
Amiket eddig próbáltam olcsóbbat egyik sem volt ilyen jó mint az ob, talán a dm saját márkás Jessa tampona ugrotta meg eddig azt a lécet amit az ob :)
Nekem az OB nem vált be.Se az original se a procomfort,átáztam sokszor hiába próbáltam végig az összes méretet.
Mindenből naturellát használok (betét,tampon,tisztasági)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!