Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti tapasztaltátok ezt az O....

Ti tapasztaltátok ezt az O. B-val?

Figyelt kérdés

O.B. tampont használok,normál változatban.Volt már veletek olyan hogy kihúzásnál,az a felső kis vékony réteg levált?

Egyébként tudnátok valami olcsóbb de jó betétet ajánlani?

A Naturella cuccokról mi a véleményetek?

Én nagyon szeretem a normál betétjét,párszor már a tamponját is használtam de vele még nincs sok tapasztalatom.

Tisztasági,éjszaki milyen?

2016. szept. 24. 16:30
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Bocsánat:

*olcsóbb de jó tampont

2016. szept. 24. 16:31
 2/11 anonim ***** válasza:

O.B-t illetve Naturella tampont illetve N. tisztaságit teszek be, tudod "fo a biztonsag"😄

Na de.., az O.B-nal nem tapasztaltam meg ilyet😮 teljesen megvagyok elegedve veluk!:)

Es a Naturellat batran ajanlom, nekem bevalt🙂olcsodd is egy picit, de ugyanolyan jo🤗 viszont sokak erzekenyek a benne levo illatanyagra, szoval azt ajanlom, eloszor egy kis dobozost vasarolj!☺

Egyebkent mind a kettonel normal meretut hasznalok!😅

Egeszsegugyi betetekrol nem tudok tul sokat mondani mert nem hasznaltam oket sokaig, de az Always es a Naturella a legjobb😁

2016. szept. 24. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Évekig O.B-t használtam,nem volt vele gond.Naturella-t egyszer próbáltam,de viszketni kezdtem tőle.Én egy ideje a spar-ban kapható Pamina tampont vagy a Dm Jessa tampont használom
2016. szept. 24. 16:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2016. szept. 24. 16:52
 5/11 A kérdező kommentje:

Most vettem észre hogy van ProComfort meg Original :o

Gyahh eddig csak leemeltem a polcról a normált és kész.

Legutóbb Original volt,és talán mindig azt sikerült lekapnom de nem biztoa

2016. szept. 24. 17:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem még sosem vált le semmi belőle.

Én az euro family boltban szoktam megvenni az ob-t, ott csak 490Ft egy doboz, ami szerintem marha jó ár érte, így nincs is értelme olcsóbbat keresnem.

Amiket eddig próbáltam olcsóbbat egyik sem volt ilyen jó mint az ob, talán a dm saját márkás Jessa tampona ugrotta meg eddig azt a lécet amit az ob :)

2016. szept. 24. 17:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem az OB nem vált be.Se az original se a procomfort,átáztam sokszor hiába próbáltam végig az összes méretet.

Mindenből naturellát használok (betét,tampon,tisztasági)

2016. szept. 24. 20:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Bella Herbst vált be eü betétből, tisztasági betétből a facelle, tamponból nem tudok olyan méretűt és fajtát venni, ami mellett ne folyna ki, szóval abból mindig a legolcsóbbat veszem. Mondjuk most épp OB-t használtam, mert nyaralásnál megjött és csak olyat kaptam, maradt ki belőle, de emellett is ugyanúgy átáztam.
2016. szept. 24. 20:48
 9/11 A kérdező kommentje:
O.B.-ból kipróbálom a Silk Touchost vagy mit,egyébként ilyenem volt minibe és az jó volt.Csak aztán valahogy az Originalt vettem.Majd a Naturellával is teszek egy próbát,meg a tisztaságijával.
2016. szept. 24. 22:08
 10/11 anonim ***** válasza:
En a naterullat nem szeretem, mert gyulolom, ha ezek a cuccok illatositva vannak, naturellabol meg szinte az osszes illatositott. Brr, most is az orromban van az a szuros szag. :D
2016. szept. 24. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!