Méhszájseb és folyás. Mi lehet az oka?
Már évek óta folyással küzdök, mely néha gyengébb, néha erősebb. Most már odajutottunk, hogy méhszájsebem is van, amit a nőgyógyász annak tulajdonított, hogy folyamatos erős folyásom van. (Rákszűrés során, a kenet is véres lett)
Vett kenetet, ami negatív lett a fertőzésekre, csupán a rákszűrés mutat némi gyulladást. Erről tudtunk is a doktorral, ezért kaptam antibiotikumot, illetve kúpot, de a folyást ugyanúgy tapasztalom. (Ez kb 2 év alatt a 3. ilyen gyógyszeres és hüvelykezelős alkalmam, mindig más gyógyszerrel próbálkoztunk, egyik sem oldotta meg eddig a folyást.)
Nem igazán értem mi lehet a gond, de nem érzem magam miatta túl jól a bőrömben.
Szia! Nálam ugyan ez volt évekig, mindenképpen keress másik orvost. Engem is félrekezeltek, a nőgyógyászat nagyon szemét szakma, pénzre mennek, még ha te ebből nem is veszel észre semmit sem.
Ha a méhszájseb tünettel társul (folyás, random vérzés) azt általában egy kisebb beavatkozással, fagyasztással orvosolják.
Nekem régóta van, úgyhogy nemsoká műtenek méhszájsebbel, csak nekem lézeresen áll fenn ez az állapot, hajlamosabb lehetsz a méhnyakrákra.
Nem tudom, nekem használni fog-e a műtét, én csak annyit tudok hogy folyamatosan írogattak fel mindenféle kúpot, antibiotikumot anélkül, hogy egyáltalán kenetvétel lett volna. Ezt nem szabad hagyni.
*..csak nekem lézeresen csinálják. De ha sokáig..
Elnézést, csak siettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!