Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Méhszájseb és folyás. Mi...

Méhszájseb és folyás. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Már évek óta folyással küzdök, mely néha gyengébb, néha erősebb. Most már odajutottunk, hogy méhszájsebem is van, amit a nőgyógyász annak tulajdonított, hogy folyamatos erős folyásom van. (Rákszűrés során, a kenet is véres lett)

Vett kenetet, ami negatív lett a fertőzésekre, csupán a rákszűrés mutat némi gyulladást. Erről tudtunk is a doktorral, ezért kaptam antibiotikumot, illetve kúpot, de a folyást ugyanúgy tapasztalom. (Ez kb 2 év alatt a 3. ilyen gyógyszeres és hüvelykezelős alkalmam, mindig más gyógyszerrel próbálkoztunk, egyik sem oldotta meg eddig a folyást.)

Nem igazán értem mi lehet a gond, de nem érzem magam miatta túl jól a bőrömben.

2016. szept. 22. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom rá a megoldást, de tedd fel magadnak a kérdést, ha évek óta sem tudott kigyógyítani, nem kellen orvost váltani?
2016. szept. 22. 22:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nálam ugyan ez volt évekig, mindenképpen keress másik orvost. Engem is félrekezeltek, a nőgyógyászat nagyon szemét szakma, pénzre mennek, még ha te ebből nem is veszel észre semmit sem.

Ha a méhszájseb tünettel társul (folyás, random vérzés) azt általában egy kisebb beavatkozással, fagyasztással orvosolják.

Nekem régóta van, úgyhogy nemsoká műtenek méhszájsebbel, csak nekem lézeresen áll fenn ez az állapot, hajlamosabb lehetsz a méhnyakrákra.

Nem tudom, nekem használni fog-e a műtét, én csak annyit tudok hogy folyamatosan írogattak fel mindenféle kúpot, antibiotikumot anélkül, hogy egyáltalán kenetvétel lett volna. Ezt nem szabad hagyni.

2016. szept. 24. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:

*..csak nekem lézeresen csinálják. De ha sokáig..

Elnézést, csak siettem. :)

2016. szept. 24. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!