Mi a külömbség a húgycső és a hüvely között, és akkor most hová kell felrakni a tampont?
1# Sííírok a röhögéstől :D Hatalmas :D
#3 Semmi köze a szüzességnek a tamponhoz, egyik nem zárja ki a masikat, nyugodtan lehet szüzen tampont használni. Egyébként szokás és ízlés kérdése. Nekem speciel egyáltalán nem kényelmes a betét használatakor a saját véremben ücsörögni, mert ugye senki nem hisz a reklámoknak, hogy semmi nem szivárog vissza. Jah, persze :D
legjobb, ha kitapintod magadnak, hogy hol van a hüvelynyílás. Mossad meg a kezed is meg a puncid is előtte alaposan, szappannal.
ha az ujjadat hanyattfekvő helyzetben a puncid felső részéhez teszed, akkor ott van egy nyílás, ahol pisilsz. Az a húgycső nyílása. ha innentől az ujjadat a punci alsó része felé vezeted, akkor az alsó részénél van egy nyílás, ahová még akkor is be tudod dugni az ujjadat, ha még szűz vagy. Ez a hüvelynyílás.
Ez a fenéknyílásod (ahol kakilsz) előtt van még. Arra is ügyelj, hogy a fenéknyílásod felől ne vezesd visszafelé az ujjadat a visszafelé, mert fertőzést lehet átvinni.
A tampont a hüvelynyílásba kell tenni. Ha még szűz vagy, mini tampont használj.
Remélem, segítettem.
Szűzen is ugyanolyan tampont használni, mint az elvesztése után, annyi különbséggel, hogy minit ajánlott választani. A húgycsövön pisilsz, a hüvelyből jön a vér meg a baba :) A hüvelyedbe kell felhelyezni, máshova nem is tudnád. A húgycső túl kicsi, a fenekedbe meg csak-csak észrevennéd.
Mosd meg alaposan a kezed, és nem kell szégyenlősnek lenni, tapintsd ki, nyúlj fel nyugodtan (nem számít maszturbálásnak, bár egyébként az is teljesen természetes) és érezni fogod, hova vérne be egy tampon. Aztán szépen helyezd fel, úgy, hogy ne érezd, hol van, a zsinór pedig lógjon ki belőled. Nem baj, ha elsőre nem sikerül, nekem kb. két hónap volt, mire el mertem úgy menni iskolába. Ja, és ha nincs meg, akkor ne használj tampont (ha már meg kell jönnie de még nem jött meg pl.) mert kiszárítja a hüvelyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!