Egy magan nogyogyasz jobb, mint annal akinel nem kell fizetni? Kinek melyik valt bel jobban? (teherbeeses eseten )
Teherbeeses alatt meddosegkezelest ertesz? Vagy terhesgondozast? Nekem magandokim van.
Az sztkban rossz tapasztalatokat szereztem:konkretan kidobtak ,hogy sztks alapon ennyit tudtak nyujtani...meddosegkezeles pedig az volt ,hogy gyermek nelkul is jo a szex nem?Minek jottem ide? Gondolom csak en fogtam ki bunko dokikat,de igy attertem a maganra. Ot hivhatom telon ha barmi van.
Sztem amugy orvosfuggo a dolog. De nyilvan maganrendelesen tobb idejuk van Rad.
Nekem rákszűrésen volt sztk-n rossz tapasztalatom azóta csak magán (kivéve 2 alkalmat amikor fenyegető vetélés miatt ügyeletre kellett rohannom).
Meddőségi kezelés:Clostilbegytet szedtem.Uh-val követtük a peteérést.A dokim a helyi sztkban is dolgozik és mindig ő nézett meg uh-val,soron kívül.Aki meg hasonló dolog miatt sztk-ba járt azt minden alkalommal másik orvos uh-zta,mindegyik mást mondott,2-3naponta fél napokat ott ült egy pár másodperces ultrahangért...
Nekem így jobb h ha bármi problémám van terhesen vagy nem terhesen akkor hívhatom és amint tud fogad.Pl volt mellgyulladásom.Délután felhívtam,este megnézett,gyógyszert írt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!