Mi okozhat nőknél fokozott szőrnövekedést a magas TSH hormonon kívül?
Sajnos nagyon szőrös vagyok..voltam vele már két orvosnál is, mindketten TSH hormon néztek, ami nagyon picit magasabb csak, de csak annyira, hogy az még ne okozzon bajt, így azt mondják, az nem okozhatja a túlzott szőrösödést.... de akkor micsoda?
Lehetséges, hogy genetikailag vagyok ilyen szőrmók, de nem tudom...nem érzem azt, hogy igazán kivizsgálták volna hogy mi lehet a baj forrása. Csak ezt az egy hormon nézték, pedig ahogy utánanéztem a dolgoknak picit, a mellékvese is termelhet hormonokat és egy nőgyógyászati vizsgálat sem ártott volna..
Most mit tegyek? Menjek magánorvoshoz? Az sajnos rengeteg pénz, de az "ingyeneseket" már kilőttem, semmit nem csináltak szinte..vagy menjek el egy nőgyógyászhoz?
Előre is köszönöm a válaszokat és a tanácsokat!
18L
Köszönöm a válaszokat.:)
Sajnos jelenleg nincs pénzem magánorvosra.. ha nőgyógyászhoz elmegyek, ő tud segíteni nekem, pl hormonokat megnézetni vagy beutalót adni endokrinológiára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!