Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozhat nőknél fokozott...

Mi okozhat nőknél fokozott szőrnövekedést a magas TSH hormonon kívül?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon szőrös vagyok..voltam vele már két orvosnál is, mindketten TSH hormon néztek, ami nagyon picit magasabb csak, de csak annyira, hogy az még ne okozzon bajt, így azt mondják, az nem okozhatja a túlzott szőrösödést.... de akkor micsoda?

Lehetséges, hogy genetikailag vagyok ilyen szőrmók, de nem tudom...nem érzem azt, hogy igazán kivizsgálták volna hogy mi lehet a baj forrása. Csak ezt az egy hormon nézték, pedig ahogy utánanéztem a dolgoknak picit, a mellékvese is termelhet hormonokat és egy nőgyógyászati vizsgálat sem ártott volna..

Most mit tegyek? Menjek magánorvoshoz? Az sajnos rengeteg pénz, de az "ingyeneseket" már kilőttem, semmit nem csináltak szinte..vagy menjek el egy nőgyógyászhoz?

Előre is köszönöm a válaszokat és a tanácsokat!

18L

2016. szept. 21. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Túl magas tesztoszteronszint is járhat fokozott szőrnövekedéssel. Nőgyógyász,endokrinológus biztosan ki tudna vizsgálni.
2016. szept. 21. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:
PCOS
2016. szept. 21. 18:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Na ez az, hogy nem hajlandóak beutalni endokrinológiára, merthogy normális a tsh-m...
2016. szept. 21. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Mond meg a k.ogöknek,hogy más hormonok is vannak,vagy menj el magánkivizsgálásra!
2016. szept. 25. 10:13
 5/8 anonim ***** válasza:
inzulin-rezisztencia, PCOS, magas androgén, aldosztrendion hormon szint, tesztoszteron, SHBG Chusing-szindróma
2016. szept. 25. 11:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen ezeket kérd a synlabnál!
2016. szept. 25. 11:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:)

Sajnos jelenleg nincs pénzem magánorvosra.. ha nőgyógyászhoz elmegyek, ő tud segíteni nekem, pl hormonokat megnézetni vagy beutalót adni endokrinológiára?

2016. szept. 27. 14:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem sok értelme van orvoshoz járni, én már végigcsináltam. Semmi sem változott,ugyanolyan szőrös maradtam.
2016. szept. 28. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!