Mitol faj ennyire a hasam pedig 6 napja megvan. Mitol faj?
Figyelt kérdés
15 eves vagyok es az elso 07.20 an jott meg. a madodik 08.17 jott meg es az igy 3 napig tartott fajas nelkul. most viszont 09.16-an jott meg es elotte egy hettel gyengen de fajt a hasam. 17-en es 18-an nagyon jott a verem de es egyszer fajt a hasam. most viszon 20-dika van 6 napja van meg es valami iszonyatosan faj a hasam. de ma tesin is futottam es megfajdult a hasam. de most valami elviselhetettlenul faj. mitol?2016. szept. 20. 20:41
1/4 A kérdező kommentje:
es azt elfelejtettem hogy ma mar alig jott a verem de mikor tesin futottam akkor megint elkezdett jonni
2016. szept. 20. 20:47
3/4 A kérdező kommentje:
alszik mert holnap koran kell menyen dolgozni
2016. szept. 20. 21:57
4/4 anonim válasza:
Ez normalis. Ha igy tesizel, akkor szamits ra, hogy nehezen fog elmulni. Nem veletlenul szoktunk ilyenkor felmentest kerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!