Mit jelent ez az eredmény? ". Bár a genetikai vizsgálat eredménye negatív, még előfordulhatnak ritkább mutációk, emiatt javasolt újabb vizsgálatok elvégzése. "
Bár nem értek hozzá, de mivel én is olvasgatok a témában, ebből azt szűröm le, hogy a génvizsgálat nem mutat hajlamot, legalábbis azokra a BRCA génekre amikre nézték.Merthogy ebből a szűrésből is úgy tudom, hogy több szűrőcsomag létezik, különböző gének viszgálatával a BRCA-n belül.
Illetve minden génvizsgálatnál rá kell írni ilyesmi szöveget a leletre, mert le kell védeniük magukat.
Ezt onnan tudom, hogy a genetikai (terhesség 12.heti) és HPV szűréseknél mindkettőn az eredmény után volt egy ilyen jellegű szöveg.
Hány éves vagy? Hol csináltattad a génvizsgálatot? Megkérdezhetem,hogy mennyibe került?
Szia!
nagyon örülök neki!
Akkor most azért megnyugodtál? orvosoddal tudtál beszélni?
Nem tudod, hogy az is számít e, hogy elsőfokú rokon vagy másodfokú?
Szia! Tudtam beszélni az orosal, ma be kellett vigyem neki anyukámnak a szövettanát, mert fontos volt, hogy a progeszteron receptorok mennyire voltak jelen a daganatban. Mivel szinte semennyire, így ma megkaptam az első adag Visanne tabi receptemet ( 3 havi adag ), amit addig kell szedni míg babát nem tudunk vállalni. (anyagi okok miatt egyenlőre ez lehetetlen sajnos).
Úgy tudom főleg az elsőfokú rokon tehát édesanya vagy nagyszülő a lényeges, és hogy a 45. életévét nem töltötte e be a mellrák előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!