Lányok! Ti mentetek már háziorvoshoz azért mert nagyon fájt menstruáció idején a hasatok?
Figyelt kérdés
Nagyon erősen szokott görcsölni a hasam azokon a bizonyos napokon, annyira hogy szó szerint még az ülés sem megy, és eddig sokféle görcsoldót meg fájdalomcsillapítót próbáltam, de vagy nem használt egyáltalán semmit, vagy húsz perc után megint nagyon fájt. Ha ezzel elmegyek a háziorvosomhoz, ki fog írni a hétre vagy körberöhög?2016. szept. 19. 14:54
11/12 anonim válasza:
Én nem mentem ilyennel dokihoz, mondjuk nekem csak az első napon görcsöl nagyon, azon meg sokat segített hogy kiderült hogy van egy intoleranciám aminek köze van hozzá meg elkezdtem magnéziumot szedni. De ha neked végig ennyire görcsöl és semmi se használ akkor nőgyógyászhoz menj mint ahogy már többen írták ne háziorvoshoz, mert simán lehet hogy valami nincs rendben odalent és azért van ez.
12/12 anonim válasza:
Szia! Sajnálom, hogy ennyire görcsölsz. Mi a családunk szerencsés ilyen szempontból, nekünk a PMS mindig kimerült max. egy fél napos hasmenésben és ennyi. Én is azt ajánlom, hogy nőgyógyászt keress fel, mert komolyabb ok is állhat a háttérben. És sajnos abban igaza van a többi válaszolónak, lehet hogy lesz olyan jóindulatú a háziorvosod, hogy egy napra kiír (nyugi körberöhögni nem fog és szerintem el fog küldeni ő is nőgyógyászhoz), de kell találnod erre valami tartós megoldást. Ahogy én tapasztaltam, a környezetemben az általános iskolás tesitanárom kivétel ezt senki sem fogadta el kifogásnak és a legtöbb helyen csak hisztinek hiszik (gimi, egyetem, munkahely), senki nem vette figyelembe sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!