Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi torténik ha elutasítom a...

Mi torténik ha elutasítom a nogyogyaszati kivizsgálást?

Figyelt kérdés
nemrég hormonrendszeri problémával diagnosztizáltak mégpedig PCOS szindromával és ez késobb kihat a strumara is ami szintén labilis kissé nálam. az egyik orvos kuld nogyogyázhoz de én nemszeretném ha mindenfélét feldugogatna nekem pláne hogy még szuz vagyok. mit tegyek, az baj ha elutasítom ?

2016. szept. 15. 14:44
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Baj, mert ő is megtagadhatja tőled a további kezelést, ha nem mész el olyan vizsgálatokra, amikre elküld.
2016. szept. 15. 14:51
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Ha elmész nőgyógyászhoz, és elutasítod a kivizsgálást akkor adtál a szarnak egy pofont. Az orvosnak meg feleslegesen húzod az idejét, ne csodálkozz majd ha szóvá teszi. Miért állsz így hozzá, ha azt sem tudom, hogyan történik a szűzeknél a vizsgálat? Nem dugdosnak fel mindenfélét. Ne hagy magad megvizsgálni akkor, hagy romoljon csak tovább az állapotod, majd meddő leszel és legalább nem lesz mégegy hülyének gyereke.
2016. szept. 15. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Inkább szenvedsz a következményektől? Felborult hormon háztartás, meddőség, IR, cukorbetegség?

A nőgyógyászati vizsgálat nem a világ vége, ettől még szűz maradsz, nem is fáj max kellemetlen kicsit. De egyébként főleg uh-val fogják a petefészkeid vizsgálni.

2016. szept. 15. 14:56
 4/9 A kérdező kommentje:
engem az abszolute nemzavarna mert hát igyis utálom a gyerekeket :D
2016. szept. 15. 14:56
 5/9 Molyember ***** válasza:
61%
És ha nem a meddőség miatt nem lesz gyereked, hanem mert meghalsz rákban?
2016. szept. 15. 15:01
 6/9 A kérdező kommentje:
inkább szenvedek igen ezt kell hogy mondjam 18 évesen azt kell mondjam sokat szenvedtem már kezdve a szemmutétektol egészen a tumorokig azt kell mondjam a halál lehet megváltás :/
2016. szept. 15. 15:01
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
Ne nyavalyogj legyél szíves. A nőgyógyász sem eszik embert és nem dugdos fel beléd mindenfélét, pláne, ha szűz vagy. Sőt, mondok jobbat, a nőgyógyászodat te magad választhatod meg. Igen, baj ha elutasítod, mert így nem kaphatsz megfelelő kezelést. De miért is beszélünk mi neked, ha te úgyse fogadod meg? Mit tegyél? Menj orvoshoz! Ha meg csak hisztizni tudsz, akkor azt ne itt tedd, van épp elég hülye gyakorin.
2016. szept. 15. 15:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Menjél csak nyugodtan el. Az a lényeg, hogy mond el még szűz vagy, így nem vizsgál meg hüvelyen keresztül. Hasi ultrahangot azt fog valószínűleg csináltatni, és vérképet, hogy a hormonszintedet lássa. Jobbulást!
2016. szept. 15. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Akinek tumora volt az pont egy nőgyógyászati rutin vizsgálaton parázik.

Mesélj még kérlek!

2016. szept. 18. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!