A fogamzásgátlómból 3-mal több szemet szedtem be, mit csináljak a következő adagnál?
Nem direkt, tényleg véletlenül szedtem be 3-mal több szemet, ugyanis az első levelet barátomnál hagytam, és 3 szemet muszáj voltam a másik levélből bevenni, de amikor visszakaptam az első levelet azt végigszedtem... Ezzel ma szembesültem, amikor be akartam venni a másik levélről az első tabit, hogy basszus hiányzik 3... Azt tudni kell, hogy az orvos ráadásul nem azért írta fel nekem, mert én akartam így védelezni, hanem mert muszáj volt a menstruációm beállítani.. Hát jól csinálom... Tényleg szégyellem magam, elkezdtem rágörcsölni, hogy elrontottam.. Ma olvastam el azt is, hogy ha tobbet szedek be akkor nem szabad szunetet hagyni, de ez egyrészt nekem már késő, másrészt szegény kis pocakom már biztos beleőrült:( a kérdésem az lenne valójában, hogy mit csináljak? Nem tudok sok mindent, mivel van még 1 db 21-es csomagom és egy db 18-as csomagom.. Most melyikbe kezdjek bele, hogy talán jobb legyen? Ha lehet ilyet... Egyáltalán lesz ebből valami bajom? (A védettsége egyébként nem nagyon izgat, mert közben óvszert is használunk, eddig is azt használtuk, csak el kellett kezdenem használni tabit)
19 l
Ha mással nem akarsz erről beszélni, akkor ne itt kérdezősködj, hanem hívd fel!
(Miért van az, hogy egyesek folyamatosan a mobiljukon lógnak, amikor viszont értelme lenne használni, fel sem merül bennük?)
"ha mar joindulatbol nem tudsz"
Éppen jóindulatból írtam, hogy hívd fel. Attól, hogy csak kedden rendel, még korábban is lehet vele kommunikálni a 21. században.
Itt meg akárki akármit írhat, nem lehetsz biztos benne, hogy jóindulatból írja-e, hogy igaza van-e, hogy ért is hozzá vagy nem, hogy az ő tapasztalata alkalmazható-e a te esetedre, stb.
Ahogyan tévedtél velem kapcsolatban, ugyanúgy tévedhetsz mással kapcsolatban is. Sokkal értelmesebb a dokitól megkérdezni.
Ebbe az a legszomorúbb, hogy megint egy nőgyógyász, aki a fogamzásgátlót használja a menstruációs ciklus beállításához ahelyett, hogy utána járna ugyan miért nem jön meg rendesen egy 19 éves lánynak.
És nem nem okoskodás, szintén hasonló cipőben jártam.. csak ennek következményei lesznek (esetemben pl. hogy 3 évig meg se jött és a gyermekvállalásnál is adódhatnak gondok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!