Melldaganat tapasztalatok? Hogy vettétek észre?
Figyelt kérdés
Ciklusom 18.napjàn tartok. 30 naposak szoktak lenni. Kb egy hete az egyik mellemben èrzek fàjdalmat, szúrkàló, hasogató èrzès. Pàr màsodpercig tart, napont kb 5-6 szor jelentkezik. Ma kicsit többször volt. azèrt àtvizsgàltam a mellem. Nem a legjobb időpont, tudom. Többször is olvastam róla, de mègsem èrtem pontosan. Mennyire kell nyomni a mellem vizsgàlat közben?Elèg csak "simogatni", vagy nyomni is kell enyhèn? A zsírcsomó, meg tejmirigy miben különbözik a daganattól? Talàltam egy csomót, de simàn lehet csak zsìr vagy mirigy is tudom. De nagyon paràzós vagyok, ès nem is tudok elaludni most emiatt. Kèrlek, nyugtassatok meg, ha feleslegesen aggodom. Semmi màs tünet nincs, tehàt behùzódàs, vàladèk. Csak ez a fàjdalom, ami eddig nem volt, ès a csomó, ami kicsit gyanùs. 20/l2016. szept. 14. 22:17
1/2 anonim válasza:
A daganat többnyire nem fáj. Többnyire. De menj el orvoshoz - akár a háziorvos is jó, vagy nőgyógyász, sebész, aki kéznél van ezek közül. Valószínűleg megnyugtatnak, hogy semmi gond, esetleg elküldenek egy ultrahangra. Egyrészt nem stresszelsz tovább utána, ami jó. Másrészt meg inkább menj orvoshoz 10x feleslegesen, mint egyszer későn.
2/2 anonim válasza:
Sztem is menj el dokihoz! O szakszeruen megvizsgalja a cicid,es megnyugtat.Amugy en ugy szoktam nezni ,hogy ha a masikban is van ott" csomo "akkor termeszetes tartozek :)
Nekem volt egyszer egy csomom..penteken este keletkezett ,hetfon mire a doki megvizsgalt mar kisebb volt. Par nap es elmult.Fajt, kivul piros volt,es olyan cseresznye nagysagu. Sztem csipes lehetett igy utolag,de nagyon beparaztam..
De nalad sztem a peteeres miatt faj a cicid ilyenkor lehetnek benne csomok,ciklus bizonyos reszen van ilyen. De mutasd meg dokinak o ert hozza mi csak tippelgetunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!