Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez? SOS! (többi lent)

Mi lehet ez? SOS! (többi lent)

Figyelt kérdés
Pár hete mosakodás közben éreztem, hogy mintha megduzzadt volna a nemiszervem. Aztán egy tükör segítségével megnéztem. A külső részén hosszúkás hús szerű kitüremkedéseket figyeltem meg. Pár napja vettem észre, hogy a hüvelybemenetnél és a hüvelyemben is megtalálhatók ezek a kinövések. Némelyik teteje fehér akár egy pattanás és fájnak is ha hozzáérek. Bent a hüvelyeben szinte teljesen elfoglalta helyet ez az izé. Nagyon meg vagyok ijedve a dokihoz pedig 1 hónap múlvára kaptam időpontot. Addig mit tegyek? Valaki tudja mi lehet ez az dolog?

#nemi szerv #hüvely #női egészség #nőgyógyász #Hús szerű kitüremkedések
2016. szept. 11. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez azonnali ellátást igényel. Ne kérj időpontot, hanem menj el a nőgyógyászatra, és ragaszkodj hozzá, hogy még aznap megvizsgáljon a doki.
2016. szept. 11. 22:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez elég komolynak tűnik.Egy hónap múlva már annyira befertőződik hogy ott már csak műtét fog segíteni.Holnap menj el, és azonnali időpontot kérj.
2016. szept. 11. 22:21
 3/3 anonim válasza:
2016. szept. 12. 01:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!