Lehet így fürdeni menstruációval? (bővebben lent)
Mindent lehet....
De ennek igy semmi ertelme nincs. A viz bejut oda, ahova nem kellene. A tampon sem tokeletes, de minden vizbemenetel utan, ha cserelve van, akkor az megoldas lehet.
Az a fürdőbugyi valami hermetikusan zárt dolog? Mert csakis abban az esetben lehet ilyet, ha se ki se be nem megy semmi! Ha bejut a víz, a betét szétázik és a benne lévő nedvszívó mérgező anyag csúnya gyulladást okozhat! Ha kifelé jön a vér, az pedig undorító, hiszen fertőzi a vizet és a többi embert! Bele is hugyozik netalántán az illető? Már csak az hiányzik..
Tampont kell használni. Előtte beteszed és kb. 30 perc múlva kicseréled, mert a hajszálcsövesség elve alapján a kilógó madzagon át szív fel vizet! Esetleg a madzagot is bentre be kell tolni és úgy higiénikusabb! De 30 percnél tovább ne, mert a bejutó strand vízben nem is akarom tudni, mennyi kórokozó van! Sokan nem zuhanyoznak le és lehet hogy napok óta popsit se mostak.....
Ezt mar en is hallottam valakitol anno tini koromban,hogy igy ment strandolni...el is szornyedtem rajta. A betet tocsogni fog a viztol es siman kijut a furdorucibol a ver... masreszt visszafele is, az osszes medenceben levo baci a mensi alatt nyitott mehszajon at szepen verswnyt tud uszni felfele.. aztan lehet jarni nogyogyaszhoz.
Inkabb a Tampont probald ki vagy esetleg az intimkelyhet javasoljak meg! Tampont probaltam,nem volt gond !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!