Ti hogy szoktatok kidobni a tampont?
Figyelt kérdés
Mert ugye a betetet is osszecsomagoljuk amikor kidobjuk, de a tamponnak nincs olyan csomagolasa, amibe bele lehetne. Mivel en mindkettot hasznalok, ezert a betetbe szoktam belecsomagolni es arra megy a betet csomagolasa. De az erdekelne, hogy ti hogyan szoktatok? Csak ugy kidobni, csopogtetve a vert... nem tul gusztusos meg higienikus.2016. szept. 9. 16:34
3/8 A kérdező kommentje:
Hat en is , amikor a betetet nem cserelem meg ki, de tekerhetek ra egy fel gurigat is, atazik rogton es tiszta ver lesz a kezem. Pedig ob-t hasznalok meg nem nyomom meg, hogy amiatt engedne ki a vert.
2016. szept. 9. 16:38
4/8 anonim válasza:
wc papírba vagy zsepibe tekerem
nekem sosem ázik át
ha zsepit használok, abból is 4-5 db elég, és nem áztatja át
5/8 anonim válasza:
A betétet és a tampont is wc-papírba tekerem, igazán nem kell sok nekik, akkor sem, ha a tampon maximálisan megtelt...
6/8 anonim válasza:
én újságpapírba szoktam. az ingyen van és nem ázik át.
8/8 anonim válasza:
Nálunk a munkahelyen vannak a mosdóba kifejezetten erre a célra kitett diszkrét mini zacskók, és abba. Otthon wc papírba. Ha megyek valahova, akkor a táskámban olyankor mindig ott lapul pár ilyen mini zacsi, és akkor abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!