Szűz lánynak szükséges a nőgyógyászati vizsgálat? Rák szűrés?
Sziasztok! Remélem, él még ez a topik. Én húszas éveim közepén járok, és még szűz vagyok, ez van. Nem voltam még nőgyógyásznál. Most a bőrgyógyász felvetette, hogy nézethetnék egy hüvelyi ultrahangot, nincs-e esetleg kezdődő PCOS-em (pattanásokkal küszködöm évek óta).
Ilyenkor lehetséges a hüvelyi UH?
Meg úgy általában, ha már húszas éveim közepén járok, csak el kéne menni, nem? Nem várhatok arra, hogy végre legyen komoly kapcsolatom, mert elnézve az esélyeimet, ki tudja, mikor lesz (bár ez egy külön történet).
Szerintetek?
10.59-es!
A google-ba írd be orvostudakozó ott nőgyógyászt is találsz és feltudod tenni a kérdéseid jelige alatt és hiteles embertől kapsz majd válszt rá.
18:44-esnek: Fú, hát ez tök gáz, amit írsz, álmomban sem gondoltam volna, hogy léteznek ilyen tahó emberek!!! :((( 10:59-es vagyok egyébként.
Asszem, tényleg az lesz a legjobb, ha írok valakinek a neten, aztán majd meglátjuk, mi lesz.
Mert én is attól félek, hogy le fognak cseszni amiatt, hogy mért nem mentem el eddig, áh... na mindegy, majd csak rászánom magam.
Figyi nem fognak lecseszni ha jó orvoshoz mész,sőt az ügyes és megtud úgy vizsgálni akár hogy csak kicsit legyen kellemetlen.Nem akartam rád ijjeszteni,bocsi,bocsi...
Kérdezősködj barátnőktől is akár kihez jár,mennyire ügyes,ha dolgozol akkor kollegától is lehet,nem gáz hidd el,csak kérdezősködj kit ajánlanaának.
Vagy itt is tudsz kiírni kérdést hogy valaki ismere jó nőgyógyászt annyit írsz melyik városban laksz és kit ajánlanának?-Egyik ismerősőm is így jutott dokihoz.
Nyugtass meg,hogy utána nézzel ezeknek a lehetőségeknek és nem az lett hogy megijjedtél a történetemtől és nem mersz majd elmenni.
TÉVES ADATOK! nem minden nő szűzhártyája egyforma, sőt, nem mindegyiken van lyuk, így értelemszerű, hogy nem lehet gond nélkül mindenkit megvizsgálni. még ha van is lyuk, de apró, akkor sem feltétlenül akkora, hogy átférjen rajta minden vizsgálati eszköz.
és az is igaz, hogy vannak bunkó nőgyógyászok, mint ahogyan más orvosok vagy szakemberek is lehetnek bunkók.
sajnos próbálkoznod kell sok orvosnál, mert elég ritka dolog manapság, hogy 20 felett valaki szűz, tehát sok hasonló tapasztalatot nem fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!