Használt valakinek a wobenzym tabletta visszatérő hüvelygombára?
Figyelt kérdés
Havonta visszatérő problémám van, és semmi nem segít. Nőgyógyásztól már megannyi orvosságot kaptam, mégis mindig visszatér, ezért próbálkoznék meg már valami mással, és ezt láttam reklámozni, de mivel elég drága, megvásárlása előtt szívesen hallanék pár véleményt, hogy tényleg hatásos-e.2016. szept. 6. 10:40
1/2 anonim válasza:
Állandóan visszatérő problémám volt nekem is, kipróbáltam rá majdnem mindent, amit nőgyógyász írt fel, amit a tv-ben reklámoznak, mégis folyamatosan küzdöttem vele.
Miért ne alapon vettem 2 hónapja optibalance tampont, azóta lekopogom semmi ilyen bajom nincsen, lehet csak véletlen egybeesés nálam, hogy pont most múlt el, de egy próbát szerintem mindenképp megér.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod :) Viszont ilyenkor azt szokták mondani, h a tampon használat is tiltott listás dolog :/
2016. szept. 28. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!