Létezik ilyen? Nagyon megijjedtem! Picit hosszú, de kérlek írjatok 1-2 mondatot.
Én endometriózisra gyanakodnék. Olvass utána, és mérd fel, hogy mennyire illenek rád a tünetek.
Másrészt, nem írtál kort, így nem tudom, hogy egyáltalán szóba jöhet-e a változókor, édesanyámat erős görcsök, darabos vérömlés emlékeztette, hogy ideje lenne abbahagyni a gyógyszert. Azóta nincs gondja.
Harmadrészt, felkeresnék egy másik nőgyógyászt, ahol ultrahangot is csinálnak, mert szerintem ez nem normális dolog.
Köszönöm a válaszokat!Szerencsére elmúlt az a nagyon erős vérzés, remélem ez mostmar a vége es szépen lassan el is múlik. Mostmár egesz gyenge. Eldöntöttem, hogy nem fogom tovább szedni. Ez volt nekem az első levél életemben, de baromira rossz volt au elmúlt 3 hét, úgy hogy inkabb hagyom a fenébe. Úgyis csak amiatt akartam szedni, hogy ne kelljen minden honapban a mensivel bajlódni, h ugymond en tudjam iranyitani, de nekem ez nem hianyzik, ami volt a szedése alatt...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!