Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van újjabban hogy csak...

Miért van újjabban hogy csak 2 napot menstruálok?

Figyelt kérdés
Tudom mindenkinél más..... De szinte majdnem nem is vérzik és csak pár napig tart. Ez már kb a 3.-ik ilyen eset egymás után. Semmi különlegeset nem tapasztaltam. Egyszer anyira véreztem hogy éjszakára 2 betétet is kellet raknom majdnem minden fél órában. MOst meg mi van velem? Már fél éve jött meg először nem igaz hogy még nem állt be. Most mi a baj velem? Miért csak 2 napig tart és alig vérzik? 14L
2016. szept. 5. 17:27
 1/10 A kérdező kommentje:
Gyakran vagyok felfázva de erre van gyógyszerem és szűz vagyok!!! Orvoshoz ha a következőnél is ilyen lesz akor elmegyek csak félek de addig mitől van ez?
2016. szept. 5. 17:30
 2/10 anonim válasza:
14 évesen úgy, hogy fél éve van meg a menstruációd ez egy teljesen normális dolog szerintem
2016. szept. 5. 17:32
 3/10 anonim ***** válasza:

14 évesen ez még simán előfordulhat, nekem kb 2-3 év kellettek, mire beállt

igaz, sose volt rövidebb, de volt, hogy 1 héttel korábban jött meg, volt hogy ennyit késett

2016. szept. 5. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:
az viszont nem jó, ha gyakran felfázol, vigyázz magadra jobban
2016. szept. 5. 17:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Két év alatt kell beállnia nem fél év alatt!
2016. szept. 5. 17:41
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszii a válaszokat!! :)

Akkor nincs bajom?

2016. szept. 5. 17:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Nagy valoszinuseggel nincs bajod.
2016. szept. 5. 18:21
 8/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!! :)

Olvastam még hogy a barna cucc is vérnek számít néha olyan is szokott lenne de kevés.. Tényleg remélem azért mert még nem állt be

2016. szept. 5. 18:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem minden hónapban van barna cucc és 3 nap a mensim, 2 nap mensi, 1 nap barna és mivel járok évente nödokihoz, észrevette volna ha gond van. Illetve meg is kérdeztem, hogy nem kevés-e a 3 nap, azt mondta, h örüljek neki, semmi baj nincs ezzel.
2016. szept. 5. 18:56
 10/10 anonim ***** válasza:

A visszatérő felfázás gyakori oka a gomba.

Nyilván ezt nem neked kéne tudni, de érdemes utána nézni.

Saját tapasztalat.

2016. szept. 5. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!