Petefészek-szurkálás tompán?
Pár hete volt egy bakteriális eredetű hüvelyi fertőzésem, ami szerencsére elmúlt. Voltam vele orvosnál magányban, kikezelt. Viszont egy hete kb. a bal petefészkemnél tompa, enyhén szurkáló érzésem van. Nagyon megijedtem, amikor elkezdtem érezni, így megint orvoshoz fordultam. Nagyon alaposan megvizsgált, és azt mondta, enyhén be van gyulladva a petefészkem, de csak egy fájdalomcsillapítót írt fel, ami egyben gyulladáscsökkentő is.
Teljesen ki vagyok készülve lelkileg, rettegek hogy valami óriási bajom van, nem tudok aludni, se dolgozni normálisan, folyton erre gondok. Hétfőn megyek vizeletvizsgálatra. Addig ha valakinek volt ilyen, könyörgöm nyugtasson meg!
Azt javaslom éjszakára szoríts egy pehely v.gyapjú párnát a hasadhoz ,a testmeleg gyógyítja az ilyen gyulladást.
Fiatal koromban nekem is sokszor volt petefészekgyulladásom,és egy szülésznő javasolta ezt a módszert. Nekem mindig használt.
De aranyos vagy, nagyon szépen köszönöm! :)
Cickafarkfű teát iszom illetve napi 15-20 percet ülni is szoktam benne, meg szedek tőzegáfonya kapszulát, de eddig semmi nem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!