Ha gyogyszert szedeg terheseg ellem akkor ha belem egedi a baratom a spermat akkor terhes lehetek?
Szerintem előbb tanulj meg írni, majd utána gondolkozz dugáson.
Egyébként a gyógyszer azért van, hogy ne ess teherbe. Akkor sem, ha beléd engedi, máskülönben mi értelme lenne?
Minimális hibaszázalék van, de a gyógyszer a legbiztonságosabb védekezési módszer.
Persze sokan teherbe esnek gyógyszer mellett "véletlenül", de az mind kamu. Direkt nem szedik be a gyógyszert, azt hiszik, van még olyan hülye, aki ezt bekajálja.
Ezért van a gyógyszer. Megakadályozza a peteérést így nincs mit megtermékenyítenie a spermiumoknak.
Terhesség így is lehetséges, de nagyon kicsi rá az esély. A tabletta mellett "véletlenül" teherbeesők 99,9%-s hazudik. Vagy rosszul szedték a gyógyszert, nem tartották be a használati útmutatót vagy direkt felejtettek el egy-egy szemet.
Szedem már egy ideje a tablettát, nem voltam még terhes. De betartom a betegtájékoztatóban foglaltakat, ha pedig olyan dolog történik ami csökkentheti a tabletta hatását kiegészítő védekezést használunk.
Pont azért van a tabletta hogy beléd élvezzen a párod.
99%-os a védelme, persze hiba csúszhat be (1000ből 1 nő esik teherbe mellette évente ha rendeltetésszerűen használja) de az legtöbbször szedési hiba vagy gyengítő körülmény, ilyenkor óvszer kell és ennyi.
Én 8éve védekezek így és nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!