Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha gyogyszert szedeg terheseg...

Lauraa199 kérdése:

Ha gyogyszert szedeg terheseg ellem akkor ha belem egedi a baratom a spermat akkor terhes lehetek?

Figyelt kérdés

2016. szept. 1. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem előbb tanulj meg írni, majd utána gondolkozz dugáson.

Egyébként a gyógyszer azért van, hogy ne ess teherbe. Akkor sem, ha beléd engedi, máskülönben mi értelme lenne?

Minimális hibaszázalék van, de a gyógyszer a legbiztonságosabb védekezési módszer.

Persze sokan teherbe esnek gyógyszer mellett "véletlenül", de az mind kamu. Direkt nem szedik be a gyógyszert, azt hiszik, van még olyan hülye, aki ezt bekajálja.

2016. szept. 1. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezért van a gyógyszer. Megakadályozza a peteérést így nincs mit megtermékenyítenie a spermiumoknak.

Terhesség így is lehetséges, de nagyon kicsi rá az esély. A tabletta mellett "véletlenül" teherbeesők 99,9%-s hazudik. Vagy rosszul szedték a gyógyszert, nem tartották be a használati útmutatót vagy direkt felejtettek el egy-egy szemet.

Szedem már egy ideje a tablettát, nem voltam még terhes. De betartom a betegtájékoztatóban foglaltakat, ha pedig olyan dolog történik ami csökkentheti a tabletta hatását kiegészítő védekezést használunk.

2016. szept. 1. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Pont azért van a tabletta hogy beléd élvezzen a párod.

99%-os a védelme, persze hiba csúszhat be (1000ből 1 nő esik teherbe mellette évente ha rendeltetésszerűen használja) de az legtöbbször szedési hiba vagy gyengítő körülmény, ilyenkor óvszer kell és ennyi.

Én 8éve védekezek így és nem volt gond.

2016. szept. 2. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!