Egy hete történt az első szex, tegnap megjött a menstruációm, de 2 héttel hamarabb; mi lehet a baj?
16 évesek vagyunk a barátommal, múlt héten szerdán szexeltünk először, óvszerrel védekeztünk, nem volt semmi baj, egészen vasárnapig. Aznap picit barnáztam, tegnap erősebben, ma pedig vérzek és menstruációs fájdalmaim vannak, de a ciklusom szerint két hét múlva kellene megjönnie.
A szex boríthatta fel a hormonháztartásomat, vagy komolyabb baj lehet, és orvoshoz kellene forduljak? Kérlek válaszoljatok!
2. vagyok.
Most komolyan mért zavar mindenkit, hogy 16 évesen vesztette el a szüzességét?!
Ha megbíznak egymásban és védekeznek miért akkora baj?
Ha azt a kérdést tette volna fel, hogy "Lehetek-e terhes?" akkor még meg értem, de így...
A nővérem 15 évesen vesztette el, nem bánta meg, most már 29 éves és két kislány édesanyja, az egyik 3 éves a másik 4 hónapos. Én 2 éve, 17 évesen vesztettem el és még együtt vagyunk a barátommal azóta is. Nem mondom, hogy biztosan együtt fogunk megöregedni, de megbánni nem fogom, hogy ennyi évesen és vele feküdtem le.
#11: Mert az én világomban az ilyen viselkedés nem képvisel értéket...
Gondolom, jobb most neki, hogy itt siránkozik, hogy jajj mi történt.
Ha a bugyija ott maradt volna,ahol lenni kell, akkor most nem ez lenne.
Annak örülök,hogy ez a lány foglalt. Mert több normális szingli lány van, ő meg csak dugjon minél többször 16 évesen, hisz ha elmúlik ez a problémája, úgyis minden lehetőséget ki fog használni, dugassa magát.
Nézzétek, nem fogok magyarázkodni olyan embereknek, akiket nem ismerek, és ők sem engem. Ha ettől érzitek jól magatokat, csak tessék. Sajnos itt is látszik a mai szemlélet..mindenkit elítélnek.
Akik próbáltak segíteni, azoknak köszönöm!😊
Lehetséges, hogy csak kicsit megbolydult a szervezeted, ha ez egyszeri dolog, akkor ne ijedj meg. Amúgy is lehetséges bármilyen életkorban, hogy 5-6 nappal előbb jön meg valamiért.
A kedves "16 éves ribizők" pedig késésben voltak, vagy mi? Nem jutott nekik 16 évesen egy partner és most kiélik magukat? Egyébként ma az országos átlag 14-15 év, de a 80-as évek óta teljesen elfogadott a 16 éves kor táján történő első szex. Hol élnek, a Holdon?
#18: "Egyébként ma az országos átlag 14-15 év, "
És ez szerinted jól van így?? Függetlenül attól,hogy ez átlag-e vagy nem, még szánalmas.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!