Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Komolyan ennyire macerás...

Komolyan ennyire macerás ráállni a fogamzásgátlóra?

Figyelt kérdés

Életemben először szedek ilyet. Ma járok a 16 tablettánál és ezzel együtt 16 napja vérzek! Jó, ebben a bő 2 hétben volt, hogy csak barnáztam, pecsételtem, de most 3-4 napja sima vérzésem van. Hát nemhogy elfele múlna, még egyre rosszabb. Már most kezdem nagyon unni, ugyanis emellé szintén az első napoktól kezdve menstruációs görcseim is vannak naponta párszor. Hát azért 16 napja nekem ez már baromi sok... Még 5 tabim van az 1 hét szünetig. Mit csináljak? Ez tényleg ennyire körülményes vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen és nem reagál a gyógyszerre a szervezetem? Nem rossz ez a szervezetnek, hogy hetekig vérzek? Nem durván, nem úgy kell elképzelni, hogy ömlik belőlem, de olyan, mintha lassan 3. hete menstruálnék... -.- Idegesít és sírógörcsöm is van már miatta.

27L

2016. aug. 30. 13:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem mindig így volt ha fogigátlót kezdek szedni.Ha a következő levélnél sem áll be akkor másik gyógyszer kell.
2016. aug. 30. 13:20
 2/2 anonim ***** válasza:
A sírógörcsöt nem csak ez a problémád okozhatja, hanem maga a hormon. Ha érzékeny az idegrendszered, a fogamzásgátló még jobban felturbózza az idegeidet. Van akinek hónapokig van áttöréses vérzése, és olyan is van, hogy nem válik be erősebb hormon sem.
2016. aug. 30. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!