Miért fáj a tampon kihúzása?
Szia!
Azért fáj mivel a tampon nem csak a vért szívja magába,hanem mindent ami a hüvelyben van.Ezért a hüvely száraz lesz , és a tampon hozzá tapad a hüvely falához:) Na ezért fáj amikor kihúzod.De mindig lassan es óvatosan szedd ki, közben nyomj. Mintha szülnél😄😄
Vagy szűz vagy, és túlságosan megduzzadt, emiatt fáj kihúzni. Vagy nem telt meg eléggé, és nem csúszik jól.
Keress valami applikátorosat talán (Tampax pl.), azok között van olyan, ami nem ennyire masszív, mint az OB, és könnyebben kijön.
El kell lazítani. Nekem az első kettő alkalommal annyira fájt kiszedni, hogy konkrétan elkezdtem sírni egy strand wc-jében. (jó, nem sírtam, de a könnyeim kijöttek)
Aztán rájöttem, hogy túlságosan rágörcsölök, csak el kell lazulni. Egy határozott mozdulattal húzd ki, úgy csak az elején kellemetlen. (ne túl gyorsan, és egyenletesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!