Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rohadt hús szagú a puncim és...

Rohadt hús szagú a puncim és zöld színű folyásom van már hónapok óta. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Hogyan tudom elmulasztani?
2016. aug. 28. 21:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

És te még nem mentél el nőgyógyászhoz???

Már nem azért, 16 éves vagyok, nem egy agysebész, de még én is tudom hogy ilyesmivel nem szabad játszani, meg hónapokat várni.

2016. aug. 28. 21:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
elmész a nőgyógyászhoz,aki ír fel neked gyógyszert.
2016. aug. 28. 21:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
holnap go doki
2016. aug. 28. 21:34
 4/11 A kérdező kommentje:
nem megyek orvoshoz mondjatok gyógyszereket ami jó rá.
2016. aug. 28. 21:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a rothadásodhoz akkor. Menj orvoshoz de most komolyan..
2016. aug. 28. 21:38
 6/11 anonim ***** válasza:
2016. aug. 28. 21:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A zöld folyás (halvány penész-zöld) általában bakteriális fertőzésre utal, de nem jellemző rá az átható bűz, bár ez baktériumtól függ.

A nagy mennyiségű, jellegzetes szagú szürkés, koszos jellegű folyás szintén bakteriális fertőzésre utal

Zöldes-sárga, habos, bűzös, bő folyás a Trichomonas (protozoa) fertőzés jele lehet. A Trichomonas vaginalis nevű egysejtű okozta gyulladás másodtünete a bő, habos, zöldessárga színű, kellemetlen szagú folyás. Néha csak a kellemetlen szag az egyetlen jele, ritkán azonban viszketés, égő érzés és fájdalom is kísérheti. Gyakran oka a fertőzés hólyaghurutnak is, amelyre a gyakori, fájdalmas vizelés jellemző.

A sárga vagy sárgászöld folyás nemi úton terjedő betegségek, mint például a gonorrhea, Chlamydia, fertőzés jeleként alakulhat ki. Felléphet méhnyakgyulladás tüneteként is.

A sárgás vagy mustárszínű és kellemetlen (rothadás) szagú hüvelyi folyás, amely olykor véresen márványozott, amolyan hígabb "húslészerű" vagy opálosan kocsonyás is lehet, méhnyakrák tüneteként jelentkezhet.

Gennyes, sárgás vagy zöldes színű folyás gonorrhoea fertőzés jele lehet.

[link]

Ezeket te otthon ki nem kezeled és akár még meddővé is válhatsz.

2016. aug. 28. 21:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Miért nem akarsz elmenni?

Ha hónapok óta ez van, akkor sajnos kénytelen vagy elmenni. Nem tudom a "rohadt hús szagod" miatt ki tud melletted megmaradni.

Nem kellemes dolog nőgyógyászhoz menni tudom, kellemetlen is, de nem tudsz mit tenni. Ezért van, nehogy már nagyobb bajod legyen emiatt. Senki se jókedvéből jár orvoshoz, csak a te érdeked az egész!

2016. aug. 29. 00:03
 9/11 anonim válasza:
100%
Ide érzem, hogy rohadsz.
2016. szept. 21. 22:51
 10/11 anonim ***** válasza:
:D
2020. dec. 31. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!