Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció alatt kialakulhato...

Menstruáció alatt kialakulhatott fertőzés, ha volt együttlét?

Figyelt kérdés

A munka miatt keveset találkozom a párommal, így a piros napokon is együtt voltunk. Azt mondta égő érzést érzett a péniszén, de ez el is múlt utána, viszont én semmi ilyet nem tapasztaltam. Tegnap együtt voltunk, és együttlét után mindketten éreztük ezt a kellemetlen érzést. Nekem vörös a szeméremajkam, és kicsit érzékeny, mást ( folyást,-kellemetlen szagot,viszketést) nem tapasztaltam. A párom nemiszerve szintén piros, és olyan,mintha sebes lenne neki a makkjánál.

Mi lehet ennek az oka, hogy egyből kialakult ez?

Mindenképpen elszeretnék menni orvoshoz, csak mire kapok a magándokihoz időpontot, addig valahogy szeretném ezt az egészet valahogy megtudni, ha esetleg van köztetek olyan,aki járt már így.

Sok fórumot elolvastam, de azt írták menstruáció alatt kevesebb az esélye, hogy fertőzés kialakuljon.. esetleg tampon használatnál nem figyeltem oda a megfelelő higinés használatra,ami mondjuk kizárt, csak még is aggódom, pláne azért, hogy most ez "miattam" (?) alakult ki.

Esetleg, ha én gyógyszeres kezelésre szorulok, addig van olyan vénynélküli krém, ami a páromnak a kellemetlen tüneteket oldaná?

Nagyon szépen köszönöm előre is!

24/L

2016. aug. 27. 21:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem régebbi dolog lehet és most a párod fertőzött vissza mivel neki hamarabb voltak tünetei. A fertőzések nem úgy működnek, hogy rögtön abban a pillanatban. Valószínűleg azért csak aktus közben észlelte mert szűk helyen volt és súrlódott a pénisze.

Canesten krémet próbálja meg, ha pedig kiderül mi áll a háttérben kezeljétek annak megfelelően.

Nem vagyok orvos, nem tudom pontosan mi lehet, de ennek garantáltan semmi köze nincs a menzeszedhez.

2016. aug. 28. 02:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért nem húzott gumit?
2016. aug. 28. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!