Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek is volt már ilyen...

Nektek is volt már ilyen jellegű problemátok nőgyógyásszal? Félek új dokit felkeresni

Figyelt kérdés
20 éves egyetemista lány vagyok de ennek ellenére elég barbie baba típus. Fél éve voltam először SZTKs nőgyógyásznál. Annyira bunkó volt a nő,hogy nem tudom mikor veszem rá magam hogy újra nődokihoz menjek. Meg sem kérdezte hogy szűz vagyok-e, majd alaposan kiosztott hogy jó későn jöttem, hiszen már lassan 2 éve élek szexuális életet.Mikor mondtam hogy óvszerrel védekezek csak egy fintor volt a reakciója mintha azt üzente volna "na persze". De maga a vizsgálat is FÁJDALMAS volt! Akárkit kérdeztem, mindig az volt a válasz, hogy kellemetlen de nem fáj. Ez a nő olyan durván csinálta, nem mellékesen olyan stílusban, hogy nincs erőm még 1 ilyennel való találkozáshoz. Csak általános vizsgálat volt, nem volt semmi panaszom amúgy. Kérdezte hogy a fogamzásgátlással hogy állok? Mondtam hogy nem szeretnék hormonokat szedni, mire szintén jött a mélységes megvetés...
2016. aug. 26. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Na pont ezért nem járok sztk rendelésre. Az első vizsgálat után sírva jöttem ki, azóta csakis magán. Össze se lehet hasonlítani. Előmelegített eszközök, türelmes, kedves doki, végig beszélt másról míg vizsgált, vizsgálat előtt elmondta mit csinál majd, és hogy mit fogok érezni, ha látta hogy kellemetlen megállt, nem sürgetett... Szerintem azt az 5-10 ezret megéri, hogy jó élményként maradjon meg a vizsgálat.
2016. aug. 26. 17:36
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Egy felfuvalkodott hiszitis pi csával volt dolgod. Bár azt nem értem miért számít, hogy barbie baba típus vagy, talán arra akartál célozni, hogy féltékeny volt az a nő rád?
2016. aug. 26. 17:37
 3/9 anonim ***** válasza:

#2-es minden bizonnyal arra célzott a kérdező, hogy szerinte a doki féltékeny volt rá, és azért csinálta. :)

Esetleg a "barbie baba" = pláza ribizli kinézete miatt volt vele bunkó. :)

2016. aug. 26. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Lehet az is a gond, hogy nő. Én azt tapasztaltam, hogy a nők mindig durvák, arrogánsak és bár nem ez volt az első kivizsgálásom, de mégis fájt. Amíg a férfinál szinte meg sem éreztem és mindig kedves volt és csak segíteni próbált. A nő meg még csak fel sem öltöztem teljesen, de már az ajtóban állt, hogy küldjem a következőt.
2016. aug. 26. 17:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Azért tettem hozzá, mert más területeken is(iskola,munka stb..) előítéletesek az emberek és csak a külsőségekre fókuszálnak
2016. aug. 26. 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Néhány éve én is sírva jöttem ki a nőgyógyászati szűrővizsgálatról, pedig férfi vizsgált. Azóta én sem járok az sztk-ba, magánhoz megyek.
2016. aug. 26. 19:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Azt hittem csak en vagyok ilyen peches doki teren...

Az egyik leuvoltott mert 3hetre vittem vissza a laboreredmenyem..miert ilyen keson jott? Kedvesen mondtam neki azert mert ez volt az elso idopont Onhoz.Erre meg bunkobb hangon kozolte sztks alapon ennyit tudott nyujtani.(nem adott maganrendelesi szamot \nevjegykartyat stb amugy) Az mar csak hab a tortan,hogy felrekezelt: 2doboz gombaolo tablettat +kupot tomott belem-negativ kenet eredmenyre+a ferjemet is elkuldte urologiara..ahol a doki konkretan kirohogte olvasva az en negativ kenetes papirom.

A masik ugyeletes sztks doki meg se vizsgalt. Kozti verzessel mentem.A doki nem tudta megmondani mikor van egy nonek kb peteerese egy cikluson belul..emelett a kozti verzes szerinte teljesen termeszetes dolog ,neha van..ez ilyen.. Mondom oke, de nekem egyszer volt ezenkivul es akkor mehenkivuli terhes voltam..esetleg ultrahang?? Az minek? Mondtam neki amugy szeretnek babat : vajon a peteeresem rendben van mert egy ideje nem sikerul teherbe esnem. Valasza: ha egyszer anno terhes volt akkor biztos van most is... Amugy is mit aggodok ? A szex baba nelkul is jo nem??? A zarojelentesem nezegetve (petevezetek eltavolitas-mehenkivuli terhesseg) kijelentette o nem biztos abban ,hogy terhes voltam egyaralan...( Nem tudom mire gondolt,hogy unatkoztam es poenbol mutettem meg magam????) es meg sorolhatnam...konkretan azt hittem kesz atveres show- neztem hogy hol lehet a kamera.. megalazva- sirva tavoztam, es elgondolkoztam ,hogy ezert fizetek adot?

De voltam mar bunko magandokinal is :nem jon a baba 1eve milyen lehetosegeim vannak meddoseg kezeles teren? Flegma stilusban :Ha mar ennyire raporogtem akkor gyogyszer+csinaltathatok inszeminaciot de nem kene ragorcsolni, 7ezer ezert a tanacsert...

De ezek melett volt tobb sztks doki aki teljesen normalis volt. Es a magandokim is tejesen korrekt. Probalj ki mast nem szabad feladni .

2016. aug. 26. 21:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Ment a zöld mancs :) bár elszomorított,amiket írtatok.. vicc ez a helyzet. Biztos magándokit fogok keresni, de úgy voltam vele hogy első alkalom,semmi konkrét bajom nincs, mi bajom lehet az sztkban? Én kis naiv...
2016. aug. 26. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

:D Sorstársak!

Én is SZTK-s rendelésem voltam először. Erős gyulladásom is volt, férfi doki vizsgált, és elég durván felnyomott valami cuccot a méhemig. Olyat ordítottam, erre csak annyit kérdezett: fáj?

Na, utána úgy elakartam rohanni, még a lelet sem érdekelt, és csak sírtam a mosdóban utána, és még pár napig éreztem hogy szurkál lent.

Aztán elmentem magándokihoz, ég és föld! Nagyon kedves volt, még mondta is, hogy finoman csinálja, egyáltalán nem éreztem semmit a vizsgálatnál. Ennyit számít a pénz, gyerekek.

Csak sajnos az a nagy büdös igazság, tapasztalatból mondom, hogy bár az SZTK-ban durvák, de mivel nem kapnak pénzt, elsőre jól kivizsgálnak és gyógyszereznek. Ezzel ellenben a magánorvos a leggyakrabban bevált gyógyszereket próbálgatja, amíg valamelyik nem hat = hogy több pénz folyjon be.

Mindenki válasszon ízlés szerint.

2016. aug. 26. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!