Mit lehetne rá kenni?
hüvelyem alatti kis bőrfelület vagyis a gáttájékon nagyon fáj a bőröm ha leülök olyan mintha szét akarna repedni. Egy hete kezdtem el kúpot meg kenőcsöt használni mert Candidám volt, és még nem múlt már csak kenőcsöm van de azt nem tudom, hogy rá kenjem e. Vagy esetleg neogranormont...
Nagyon fáj a pisim is csípi már sírni tudnék annyira de fogalmam sincs hogy oda mit kenhetnék. Tükörben megnéztem és olyan mintha egy kicsi "repedés" vagy vágás lenne persze nagyon apróban mondjuk egy fél centi és piros olyan mintha vérezne de nem.
Mit tehetnék?
20/L
Menj vissza az orvoshoz, mert valószínűleg nem a megfelelő kezelést kaptad, vagy nem elég nagy dózisban!
Ha még mindig problémát tapasztalsz, akkor egyértelmű, hogy nem vagy rendben és ne magadat kezeld.
Sőt, az is lehet, hogy felterjedt a fertőzés a húgyutakba is. Mindenképpen kell egy újabb vizsgálat, ráadásul teljes körűbb, mint korábban!
Egyébként tenyésztéses vizsgálattal állapította meg az orvos a pontos kórokozót?
Mondom, valószínűleg nem volt elég a kezelés. Még tovább tartó kezelés kell. Esetleg más fajta gyógyszer.
Vagy a hüvelyflórád a sok kemikáliától már teljesen odavan, az immunrendszered pedig a béka feneke alatt.
Mindenképpen menj vissza az orvoshoz, szedj komplex vitamint, illetve ha rendbe jössz és már nem kell semmivel kezelni a betegséged, akkor csinálj hüvelyflóra helyreállítást!
jólvan köszönöm :)
cska már annyiszor voltam orvosnál hogy már fárasztó meg már szeretnék meggyógyulni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!