Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már 3 hete késik. Mitől lehet?

Már 3 hete késik. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Júliusban 3-án jött meg. Az előzőhöz képest mindig csak 2-3 napot szokott "késni", most viszont már 24-e van és még mindig nem jött meg. Eddig még nem történt ilyen. Mitől lehet?

17 éves vagyok.

2016. aug. 24. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
terhességet ki lehet zárni?
2016. aug. 24. 20:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, ki lehet. Még nem voltam férfival.
2016. aug. 24. 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát kb. bármitől. Nekem felnőtt nőként is volt egyszer ilyenem, hogy gyakorlatilag kimaradt, azóta sem tudom, mitől, mert utána ismét rendesen megjött.

Szerintem várd meg, neked visszaáll-e, és ha nem, vagy ha ez újból megismétlődik, akkor fordulj nőgyógyászhoz. De ha csak egyszeri eset lesz, akkor ne idegeskedj miatta.

2016. aug. 24. 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem jön meg továbbra sem. Érdemes lenne megnézetned magad egy nőgyógyásszal. Ciszta is lehet akár az oka, vagy hormonzavar.
2016. aug. 24. 20:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 24. 20:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Plusz infó: 11 éves voltam, amikor először megjött, azóta mindig nagyjából pontosan jött meg és egyszer se tolódott ennyit vagy maradt ki.
2016. aug. 24. 20:12
 7/7 anonim válasza:
0%
Lehet, hogy önmegtermékenyítő vagy xDD Felcsináltad saját magadat
2016. aug. 26. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!