Miért van ez? Megőrült a menzeszem! Lent. Nagyon aggaszt miért ilyen!
Na szóval pénteken megjött reggel,erősen(de ennek örültem,mert ez volt az első menzeszem amióta elvesztettem a szűzességemetés így is 3 hetet késett,és ráadásul eddig se volt rendszeres!)pénteken,szombaton erős volt,aztán vasárnap egész nap semmi nem volt,majd este elkezdtem vérezni,aztán hétfőn egész nap,majdmeghalltam úgy fájt a hasam,de már nem volt olyan erős éjszaka semmi,ma pedig kedd reggel megint erősen és szint úgy nagyon fáj!!nem tom miért van ez?!
És pénteken kezdtem el szedni a fogamzásgátlót!meddig fog ez tartani?
és még lenne egy kérdeésem melyik teaa legjobb arra,h beálljon rendesen a menzeszem,vagy majd ezt a fogamzás gátló rendbe teszi?
Kb.1 éve jött meg először
Köszönöm,h végig olvastad és válaszolsz!:)
16/L
védekeztetek? csináltál terhességi tesztet, mielőtt elkezdted a fogamzáságátlót?
a fogamzásgátló be fogja állítani a cikusod
Nem szoktam ilyet csinálni, hogy nem válaszolok konkrétan a kérdésre és elsőnek írok.
16 éves vagy, oké szeretkezz ha annyira azt akarsz, nem szólok bele, de VÉDEKEZETEK! Oké írtad, hogy mostmár szeded a fogamzásgátlót, de ki ne hagyd/el ne feledd! Nem kell válaszolnod, de mégis mit csináltál volna te is a kedves okos párod, ha 16 éves fejjel ott lettél volna, hogy jön a baba???
17:37-es vagyok.
"megjött reggel,erősen(de ennek örültem,mert ez volt az első menzeszem amióta elvesztettem a szűzességemetés így is 3 hetet késett"
Tehát: ENNE KÖRÜLTEM...ELVESZTETTEM A SZÜZESSÉGEMET...3 HETET KÉSETT
Remélem így, hogy még ki is emeltem már megérted miből gondoltam azt, hogy nem. Hisz ha valaki védekezik nem kéne, hogy aggódjon, jó tudom, hogy egyik módszer sem 100%-os, de akkor is. Márpedig az általad írtakból az jön le aggódtál, féltél, hogy mi lesz ha a baba miatt késik...legalábbis én ezt olvasom ki.
Jó a részletezésbe nem írtam,de aztán ez első kommentárba beleírtam!!!!
és ha ezt a témát lezártuk,szeretném ha tudsz vmit a kérdésemre válaszolni akkor légyszi válaszolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!