Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció. Normális ez még?

Menstruáció. Normális ez még?

Figyelt kérdés
Ez a második alkalom és most sokkal erősebben vérzik.Az a ciklus 3.napja és nemhogy gyengébb let hanem erősebb.Ma reggel betettem egy betétet(Always ultra nornal)és 2 és fél órán belül megtelt.Elég rosszul vagyok görcsöl meg hányingerem van.Kezdek aggódni szóval légyszi véleményt de nem kérek olyanokat hogy anyukáddal beszéld meg mert vele is beszéltem azt mondta várjunk még egy kicsit de én eléggé félek és kiválcsi vagyok mások véleményére is.
2016. aug. 24. 10:25
 1/3 Jubilee ***** válasza:
Nekem is a 2-3. nap a legerősebb a vérzésem. Esetleg válts nagyobb betétre, ami erősebb vérzéshez van (Pl Always Ultra Night). A fájdalomtól sajnos lehet hányingered. Vegyél be görcsoldót, és pihenj le, melegítsd a hasad! Kitartást!
2016. aug. 24. 10:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Normalis, hogy 3. napon eros, ez kb mindenkinek igy van.. Cserelj gyakrabban betetet, hogy ne legyen baj, esetleg tegyel be nagyobbat. Ha nagyon rosszul vagy, kerj gyogyszert anyukadtol. Ha a tovabbiakban is mindig nagyon rosszul viseled, akkor el lehet menni dokihoz. Azt hallottam egy ismerosomtol, hogy a lanya ilyen volt mint Te, elvitte dokihoz, adott neki valami gyogyszert, azt hiszem enyhe fogamzasgatlot, amit folyamatosan kellett szedjen, de utana jol volt. (Tudom hogy nem a legjobb megoldas, de ha ez az ara a konnyu verzesnek...)
2016. aug. 24. 10:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha vége van menj el orvoshoz, majd ő megvizsgál és ad rá valami gyógyszert, de fontos hogy ha vége van sak akkor menj
2016. aug. 24. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!