Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek, hogy ne ázzak át...

Mit tegyek, hogy ne ázzak át reggelre teljesen?

Figyelt kérdés

Minden este tiszta betétet teszek, de reggelre a bugyim teljesen, és a nadrágom is tocsog a vértől.

Tampon szóba sem jöhet.

Mit tegyek? Holnap táborba megyek, és ez elég kellemetlen lesz.

2016. aug. 22. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Nagyobb betét.

2. Állítsd be az órát ébresztőre legalább egyszer éjszakára és cserélj betétet.

3. Dupla bugyit húzz, hogy a betét ne mozduljon el.

De a legegyszerűbb mégis az lenne, ha tampont is használnál a betét mellé. Miért ódzkodsz tőle?

2016. aug. 22. 09:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Állíts ébresztőt, kelj fel, és cseréld ki, aztán feküdj vissza.

Vagy kelj hamarabb mint a többiek.

Az Always éjszakai betéte elég nagy, érdemes lenne azt használnod.

2016. aug. 22. 09:54
 3/5 anonim válasza:
27%

Szia!

Szerintem vegyél éjszakai betétet,éjszakára 2 butyit vegyél fel,ha gondolod,vigyél magaddal törölközőt és tedd magad alá éjszakára.Ébresztőt is állíthatsz be éjjelre,de azzal meg lehet,hogy a többieket is felébreszted.Esetleg még a betétre tegyél egy jó nagy marék vattát,úgy hátha nem lesz semmi baj.:)

Remélem tudtam segíteni😊

2016. aug. 22. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Pedig nekem erre a tampon volt a megoldás, OB éjszakait használok. Amikor betétet használtam, akkor sokszor kellett a reggelt nadrágmosással kezdeni. De azért tocsogni nem tocsogott, csak néhány extrém esetben.

Nem lehet, hogy túl kicsi betétet használsz? Próbáld ki az Alaways éjszakait, az nagyon hosszú és vastag is. És mindenképp vigyél törölközőt, amit magad alá terítesz, ha megtörténik a baj akkor azt könnyebb elsunnyogni :)

2016. aug. 22. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy jó marék vatta segíteni fog, amit a betétre teszel éjjelre.
2016. aug. 22. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!