Ha használtam már egyszer tampont, akkor lehet toxikus sokkon?
Előbb olvass utána a toxikus sokknak!
Nem hiszem el, hogy valaki az internet korában 14 évesen ennyire buta legyen!
Amennyiben a használati utasításnak megfelelően, higiénikus módon használod, abban az esetben az ezredik használat után sem valószínű, hogy toxikus sokkot kapjál!
Azonban ha koszos kézzel helyezed fel, vagy napokig bent felejted, úgy van már esély, hogy bajod lesz tőle.
Akkor esélyes, ha 6-8 óránál tovább hagyod bent, koszos kézzel nyúlkálsz oda, egyébként elég kis esélye van. Tehát ha rendeltetésszerűen használod, akkor nagyban csökkented a veszélyt.
Mindig a vérzésednek megfelelő méretet használj, moss kezet alaposan előtte-utána, ha nincs meg (mielőtt megjön, már a végén) NE használd, olyan már sajnos történt velem, hogy azt hittem, még meglesz, tettem fel tampont, aztán fájdalmasan és szárazon szedtem ki magamból... egy hétig nem volt semmi "akció" arrafele, annyira fájt.
Tény, hogy óvatosabbnak kell lenni vele, mint a betéttel, de mióta tampont használok, soha nem teszek be betétet, mert kényelmetlen nekem és sok balesetem volt már csak simán az ágyban lazulva is. Még alváshoz is az van bent, de olyankor nagyon figyelek, hogy ne legyen bent 8 óránál tovább, ami nálam nem veszély, mert általában felkelek az éjszaka közepén, s így ki tudom cserélni egyszer este is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!