Szerintetek elmúlik?
Figyelt kérdés
ma kelett volna kb.megjönnie, de ma nem jött. ha a napokban megjön péntekre elmúlik? 6napig szokott tartani. 2hete rendszeresen járok minden nap futni. ez segíthet? nem baj, ha péntekeb még egy kicsi van, cdak vidámparkba megyünk. :)2016. aug. 21. 20:30
1/7 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy elmúlik-e????????!!!!!! Szerinted belelátunk a méhedbe?????!!! Jézusom, ilyen kérdéseket...
2/7 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem, mert eddig nem futottam, hogy ez milyen hatásssal lesz
2016. aug. 21. 20:35
3/7 anonim válasza:
Ne kérdezz marhaságokat lányom xD
Pár hónapja tapasztaltad meg a női dolgot? Tudnod kell, hogy sokszor akkor is jöhet a vöröske amikor pl suliba jársz vagy kikapcsolódsz , dolgozol... Elkísér egy jóóó pár évig, tanulj meg vele élni.
S ha te magad se érted a testedet, megnyugodhatsz: Más se fogja.
Írj naptárat az segít a megfigyelésbe. Én fejből magamnak tudom kb mikor s úgy tervezek szabadidős progit ne zavarjon (pl nyaralás alatt nem vicces, hogy ott a víz s nem mehetek be nyugodtan)
4/7 A kérdező kommentje:
1éve van meg. vezetek naptárat meg minden, rendszeresis, csal nem tudom milyen hatással van rá a futás
2016. aug. 21. 20:43
5/7 anonim válasza:
Főleg ha még nem állt be a vöröske pl nekem tizenévesen anno volt hogy 3 nap de volt 6 is. Változó lehet olykor. Azok paráznak többet akik betétet használnak (ami necces kényelmetlen). Én úgy szoktam tamponra, hogy kiránduláson voltam családdal s anyámnak csak tamponja volt xD kényszer helyzetek >< de nem is bánom.
6/7 anonim válasza:
Amúgy a sport nem árt a menesz alatt, pl a görcsölés ellen jó a hasprés. (azért görcsöl mert nem mozgatjuk a hasi izmokat ezért maga a test préseli ki belülről izmok összerándulásával)
Szóval ha futsz ne félj csak vigyél csere eszközt odalentre.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi. :)
2016. aug. 21. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!