Bromocriptin valakinek megváltoztatta a ciklus hosszát? Milyen irányba?
Figyelt kérdés
Nagyon pontosan 28 napra szokott megjönni. 2 hét Bromo szedés után, amikor még épp hogy elértem a teljes adagot, 29 napra jött meg, most pedig 25 napra.2016. aug. 21. 13:31
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem általában rövidíteni szokott.. Általában 25-26 nap míg megjön de így 23 nap volt :)
2/3 anonim válasza:
nekem most éppen az van, hogy még mindig ,megvan 7. nap pedig max 6 napos szokott lenni:( elég fura én úgy tudom pont abban segít, hogy beálljon a normál rendszerébe, én mensi előtti barnázásra kaptam, az nagyjából elmúlt de most meg a másik irányba nyúlik....
3/3 anonim válasza:
Nekem mikor szedni kezdtem 36 napos lett a ciklus, utána 26, pedig előtte 28 napos volt, szval nem volt baj a ciklusaimmal, csak magasabb volt a prolaktinom és volt tejcsorgás is, szval hiába jó volt a ciklus, szednem kell, de be fog állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!