Tumormarkeres vérvizsgálathoz ki tud adni beutalót?
Kedves első-második, köszönöm a választ! Nem arról van szó, hogy sajnálom a pénzt, csak nem vagyok szakavatott a témában és a házidoki hülyének is nézett, pedig gondolhatja, hogy nem jódolgomban mentem hozzá.
Ha megkérdezhetem, neked mekkora a cisztád? Nem volt türelmi idő, hogy felszívódjon, egyből küldtek vérvételre?
Közel 4 centis most a cisztám, de engem csak óvatosságbók küldtek tumormarkeres vérvételre, mert én 7 évvel ezelőtt mellrákos voltam. Mondta a doki, hogy ez most nem tűnik rosszindulatúnak, de ugye nálam oda kell jobban figyelni mindenre....
Úgyhogy én úgymond ezért vagyok rutinos a tumormarker vizsgálatokkal, mert az előző betegségemből kifolyólag félévente egyébként is járok ellenőrzésre.
Amúgy a cisztától nem kell félni (nekem régen -kb.10-15 éve) is tele voltak a petefészkeim és mindig felszívódott magától!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!