Nemi herpesz mennyi idő alatt múlik el? Vagy hogy ne fájjon?
Figyelt kérdés
Már 5 napja nemi herpesszel szenvedek. Voltam vele orvosnál és ott a telviran krémet mondta hogy használjak. Mennyi idő alatt múlik el? Vagy mennyi idő alatt múlik el a fájdalom? (legelső nemi herpeszem) Már annyira fáj hogy csak háton tudok aludni?amit utálok..:( de muszáj sajnos.. Ülni alig bírok meg menni is. Szóval segítségetek szeretném kérni ez ügyben..:( Előre is köszönöm!2016. aug. 20. 12:09
1/6 anonim válasza:
Minden herpesz vírusra lizin -t kell szedni .
2/6 anonim válasza:
Kb 2-3 hét, HA nem fertőzöd felül állandóan.
Gondolom azzal tisztában vagy, hogy amíg el nem múlik addig semmi szex, és recska sincs!
Ajánlom a tejfölös lemosó borogatást, a lizin fogyasztását fokozott C vitaminnal, a hintőporozást ha már múlnak a hólyagok, és a fehérneműid teljes megújítását, plusz a végbélnyílásodra canestent.
Próbálj rengeteg savanyú gyümölcsöt enni, és a csípős ételeket se vesd meg!
Ezek csökkentik a véredben a vírusok számát.
3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom! :)
Es 2-3 hetig mindig ennyire fog fajni?:/
2016. aug. 20. 12:59
4/6 anonim válasza:
Kezdjél el szedni lizin-C kapszulát,az első héten napi 8-at bevehetsz. A lizin egy eszenciális aminósav amit a szervezet nem képes előállítani, herpesz-stop hatása van. Már a bevételt követő napon megszüntetheti az égő érzést.
5/6 anonim válasza:
Biztos lesz még, aki idetéved, úgyhogy leírom a tapasztalatom, hátha segít valakinek. Nekem odalent jött ki a herpesz, de nem a genitális herpesz vírus, hanem az a fajta, ami az emberek száján szokott kijönni, ezt vérvétel alapján tudtam meg. (Még szűz voltam, amikor kijött először) Borzasztóan fájt minden, a járás, a fürdés, alig tudtam pisilni, sírás volt folyamatosan. Nekem fel is volt dagadva odalent minden. Több nőgyógyásznál voltam, végül kaptam telviran krémet és telviran gyógyszert, plusz a dagadásra kaptam travocort krémet(amit kimondottan nem lehet herpesz esetén használni, de! nekem azután kezdett javulni, hogy használtam). Kb a 4-5. nap lett olyan szinten tűrhető a dolog, hogy rendesen tudjak pisilni és fürdeni. Azóta folyamatosan előjön, szinte minden hónapban, úgyhogy akkor mindig újra gyógyszer&krém. Sokkal kevésbé fáj, mint első alkalommal, de ígyis borzasztóan kellemetlen. Nemrég isoprinosinet írt fel a nőgyógyászom, azt fogok elkezdeni szedni kúraszerűen, hátha attól nem jön ki ennyire gyakran, ha lehet, akkor évekig.
6/6 anonim válasza:
Utolso, milyen orvosnal voltal ahol kimutatta a vervetel?
En nogyogyinal voltam, kenetet se vett semmi, ranezett csak, es nem tudja mi ez de azt allitja valoszinuleg genitalis herpesz. Kenem zovirax duoval meg szedek vmi virusellenes gyogyszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!