Létezik hogy a bal mellem nagyobb mint a jobb?
Figyelt kérdés
Nektek is igy van? vagy valami baj van velem??
15L
2010. ápr. 19. 21:35
2/10 anonim válasza:
ha hiszed ha nem, szinte senkinek sem teljesen egyforma a 2 melle. pl. nekem sem:)
3/10 A kérdező kommentje:
de nekem eléggé észre lehet venni és a korom meg elirtam 17...
és ebben a korban kiegyenlitödik még vagy igy marad_? olyan gáz
2010. ápr. 19. 21:42
5/10 anonim válasza:
Csak azt tudom mondani, amit az előttem szólók - senkinek sem teljesen egyforma a két cicje, nekem is a bal nagyobb picit... nincs ebben semmi egetrengető , ne aggódj miatta!
6/10 anonim válasza:
igen van olyan h a változás eléggé szembetűnő, azmár nemvalószínű h kifog egyenlítődni.
7/10 anonim válasza:
Nekem is a bal nagyobb de már hozzászoktam.Egy jó melltartóval sokat lehet segíteni rajta,hogy ruha alatt ne látszódjon.Ha lesz párod őt meg nem nagyon fogja érdekelni a különbség.
22/L
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2010. ápr. 20. 09:58
9/10 anonim válasza:
nekem sem egyforma de nekem a jobb nagyobb sajnos nagyon látszik :S
és engem zavar mert mindegyik o.társam egyforma
10/10 A kérdező kommentje:
ezzel én is vagyok hogy a bal mellem azért ha jobban megnézzük nagyobb mint a jobb és észre lehet venni... ez nagyon zavar :(
2010. máj. 6. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!