Mitol zsibbadhat a labam?
Par napja a jobb labfejem zsibog, nem teljesen neveznem zsibbadasnak, mert ha hozzaerek erzem, de megis olyan tompan. Most inkabb a nagy labujjamban erzem, mimtha le lenne fagyva, pedig nem latszik rajta semmi, nem is erzem hidegebbnek mint a masikat. Mint ket nagylabujjam ilyen, de inkabb a jobbat erzem. Ez valami idegi dolog? Vagy ki okozhatja? Labgomba, vagy sokat alhattam, nem pihentem ki magamat?
18/L
Olyan erzes van a labujjamban, mindkettoben, mintha vastag zokni lenne rajtam es azert nem ereznem olyan elesen, ha hozzaerek valamihez.
Koszonom szepen a gyors valaszokat, ha nem mulik el, akkor orvoshoz fordulok! :)
Gornyedten ulok mindig, szoval eleg rossz a testtartasom. Nem az egesz labam zsibbad, csak a talpam, labfejem. Napkozben neha erzem, hogy picit fentebb jon a bokamig, de fentebb nem zsibbadt meg.
Allo munkat vegzek reggeltol estig, lehet koze hozza?
hát akkor neked ezt dobta az gép, nagyon sajnálom.
Kezdj el dúrván edzeni, mert ilyen fiatalon ilyen rossz állapotban lenni nem túl jó
Ezeket csináld:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__7814765-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!