Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet ez? A kérdésem...

Döme06 kérdése:

Mitől lehet ez? A kérdésem nagyon fontos!

Figyelt kérdés
Kb 1 hete volt 1 hetes pecsételő vérzésem mindennap este 6 fele egy nagyon pici, szinte csak a wc papíron láttam. Aztán hirtelen elállt egyik napról a másikra, majd 3 nappal azután hogy elállt megkellett volna jönnie, de nem jött meg.. Csináltam gyorstesztet, negatív lett. Mi lehet ez? Mióta megkellett volna jönnie eltelt 4 nap. Még mindig semmi. Szerintetek?

2016. aug. 16. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Fogamzásgátlót szedsz?

Ha nem akkor előfordul hogy kimarad egy ciklus vagy csúszik, hisz nem vagyunk gépek.

Lehet peteérés, beágyazódási vérzés, hormonzavar stb. amúgy, ha a következő sem jön meg vagy megismétlődik akkor dokival beszélj.

Védekeztetek rendesen? Ha volt esetleg olyan aktus ahol lehetett hiba akkor az után 10nappal mutat teszt bármit (ilyenkor 2-3at érdemes csinálni 2 naponta, más márkával).

Valószínű peteérésed volt, azt szokta jelezni így. Nem kell tökéletesen félidőben lennie, lehet spontán is bármikor.

2016. aug. 16. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj nőgyógyászhoz.
2016. aug. 16. 15:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Első! Csináltam tesztet! 10 nap bőven eltelt, még több is! Azóta nyaralni is voltam, vittem tisztaságit is mert azthittem megfog jönni. Mèg nincs rendesen beállva, de általában megjön 24 napra. Fogamzásgátlót nem szedek. És nem is szedtem soha.
2016. aug. 16. 17:05
 4/5 anonim ***** válasza:

24 nap viszonylag kevés, hogyan számolod? Amikor megjön az az 1. nap és addig amíg megjön a következő?

Ha még nem állt be akkor főleg belefér az ilyesmi, de még akkor is ha már igen, akkor kell aggódni ha ismétlődik és akkor dokihoz kell menni.

2016. aug. 16. 17:39
 5/5 A kérdező kommentje:
A 24 napot a menstruáció utolsó napjától számolom! Nem kevés szerintem, suliban a védőnő beszélt ilyesmiről, és volt szó róla, hogy az is teljesen normális ha valakinek 20-21 napjára jön meg. Ha ennél kevesebb az már nem jót jelent. A válaszokat nagyon köszönöm! Ment a zöld mancs mindenkinek! :)
2016. aug. 16. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!