5 napja elestem csúnyán s a mellemen lett egy kék folt, aztán éreztem egy csomót is, mi lehet? 18/L
Áh, és te egy fotó alapján ki tudod tapintani a csomót a mellében? Gratulálok, tehetséges vagy!
Kedves Kérdező! Nekem autóbalesetben történt ez, nagyon durván megütöttem és eszméletlen módon belilult, nagyon megijedtem. Pár napra rá nálam is jelentkezett a csomó pont a lila folt alatt, de én arra gondoltam, hogy mert a szövetek nagyon mélyen megütődtek, ettől lehet. Lehet, hogy hülyeség (sőt valószínű), de én hagytam a dolgot. Két hétre rá elmúlt az erős lilulás is és a csomó.
szia kedves kerdezo, kerdesedre sajat aggodalmaim miatt rakerestem. nos en magam , ( es minden mas oldal) azt javasolja hogy fordulj orvoshoz akarmilyen csomot talalsz a melledben, mivel fennall rak lehetosege is. nem szeretnek veszmadar lenni vagy ilyesmi de en a helyedben rogton orvoshoz mentem volna, nekem szemelyes ellensegem a rak, es egy kicsit tartok is tole, szoval szerintem azonnal fordulj orvoshoz, hidd el ha nem az akkor is megnyugtat es legalabb megtudod mitevo legyel ilyesmi, ha viszont az akkor halas leszel hogy idejeben kezdtel neki...
te magad is irtad hogy "vagy inkabb irany a doki" szoval te is ugy gondolod hogy akar komoly betegseg lehet megse mentel orvoshoz?
egyepkent a valaszoloknak: eleg baj hogy hogy itt mindenki halal nyugodtan arra biztatja, hogy egy csomoval a melleben uljon otthon nyugodtan varva hogy elmulik vagy sem, es ha megsem akkor lehet hogy mar tul keso de mit szamit, elvileg el is mulhat nem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!