Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Havi, betegseg, vagy esetleg...

Havi, betegseg, vagy esetleg baba? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Se terhességre se menstruaciora nincsenek jeleim illetve derék fej fajas es petefeszek koruli szurkalas mellbimbom erzekeny de csak a jobb de ez menstruacio elott mindig igy szokott lenni pisiles utan faj alul a hasam 3napja folyamatossan szurkál a jobb petefeszkem folyásom valtozo azt mondanám inkabb hogy parnapja nincs ha van akkor tejszeru neha túró allagu szaga neha kellemetlen de az utobbi napokba inkabb kivagyok száradva ott lent már nagyon aggodok teljessen rá gorcsolok a dologra ma megyek tesztett venni baratommal kb 1.5-2hónapja voltunk utoljára egyutt lehet kicsit tobb de szerintunk semmi fele "baleset" nem történt hizni ez ido alatt nem hiztam illetve 1kg mensi elott mindig tobb vagyok 1-2kiloval de ez most más mivel soha nem szokott kesni agusztusom első hete kisse streszes volt ez ido alatt baratommal is nagyon sokat veszekedunk szinte nincs is idonk egymásra munka miatt .

Babat nem szeretnénk mert én meg iskolába jarok nem is vagyunk ra felkeszulve bocsi a helyesírás miatt teloról vagyok

Lécci ne idétlen válaszokat irjatok hanem tanácsra lenne szukségem ha volt már esetleg ilyen tapasztalatotok koszi elore a valaszokat 18.eves Lány

2016. aug. 15. 12:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez valami fertőzés lehet, bár előfordulhat vírus is, de az ritkább.
2016. aug. 15. 12:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszodat:)
2016. aug. 15. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!