Borsodban hol van olyan település ahol nem kell várni több hetet a nőgyógyászatra?
Figyelt kérdés
Miskolc mellett lakok oda szoktam járni csak elég durvának tartom hogy egy hónapra kaptam időpontot. Magánrendelésre nem szeretnék menni. Barcikáról hallottam hogy rögtön megnéznek erről mit tudtok ?2016. aug. 14. 18:47
1/9 anonim válasza:
Ha előbb bejutsz bőrgyógyászatra vagy urológiára, akkor oda menj! Ott még kompetensebbek is, ha fertőzésről van szó. Nem érdemes fertőzéssel nőgyógyászhoz menni, inkább a másik 2 szakterületre, amit mondtam. De még a háziorvos is szóba jöhet.
De sürgősséggel bármelyik rendelésre mehetsz, csak sokat kell várni. Akkor pedig nem hétfőn érdemes menni, mert akkor megy a legtöbb ember a 2 napos szünet után.
Egyébként Budapesten is ez a helyzet. A SOTé-ra 6-7 hetes várólista van.
2/9 anonim válasza:
Egyébként mi a panasz, hátha tudok segíteni és orvos se kell hozzá?
4/9 A kérdező kommentje:
A szeméremajkamon nőt egy piros dudor nem fáj nem viszket meg semmi csak nem túl szép látvány nem tudom mitől lehet :( és jobbnak látnám megmutatni valakinek mert már 2 hete ott van nem lett se nagyobb se kisebb .
2016. aug. 14. 19:04
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) akkor lehet megpróbálom inkább a bőrgyógyászatot .
2016. aug. 14. 19:10
7/9 anonim válasza:
De amúgy lehet pattanás is vagy influenza utáni gyulladás. Ha nem élsz nemi életet, strandra, közös zuhanyzóba nem jársz, más panaszod nincs és 2 héten belül elmúlik, akár foglalkozni sem kell vele.:)
8/9 A kérdező kommentje:
Infulenzás nem voltam . Strandra nem járok Balatonon voltam csak remélem nyílvános wcn nem szedtem össze semmit vagy a volt barátomtól . A partereimet nem szoktam váltogatni eddig csak 2 barátom volt :) .
2016. aug. 14. 19:58
9/9 anonim válasza:
8: Nem az számít, hanem hogy ŐK nem kaptak-e el bármit bárhol (nem feltétlen embertől). Aki nem él nemi életet, annak viszont majdnem fölösleges ilyesmivel számolnia, és orvoshoz járkálnia ok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!