Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Így megszűnhet a hüvelygomba...

Így megszűnhet a hüvelygomba megújulása?

Figyelt kérdés

Már régóta kínlódok a hüvelygombával, mert mindig megjelenik, majd elmegyek nődokihoz, felír valamit, kezelem, elmúlik, majd újra visszajön. Ezt eljátszottam már kb. 4-szer.

Azért, hogy elmúljon ezeket gondoltam:

1.Candida diéta 3 hónapig

2.Lecserélem az összes fehérneműmet és egyszerre kezdem el használni az újakat

3.Használok canesten krémet az elején, mert viszket

4.Nedves wc papírt használok

5.Intim lemosót használok

6. Hetente egyszer intim irrigálok

Szerintetek, ha mindezt elkezdtem egyszerre, akkor végre valahára elmúlhat? Köszönöm előre is!

2016. aug. 13. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Nedves törlőt ne használj,a nedvesség jó táptalaj a gombáknak.

Ph helyreállitót szoktál a kezelés után használni?Pl Génia 92

2016. aug. 13. 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Párod kap kezelést?Mert ha nem akkor tőle kapod vissza mindig.
2016. aug. 13. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Naponta szedj belsőleg probiotikumot a gyomrodba. Hüvelyflóra visszaállítót is használj! Tejsavas irrigálás nem árt, mert szintén visszaállítja a hüvely megfelelő PH értékét. Hetente többször is megismételheted probléma esetén.
2016. aug. 13. 17:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm már az eddigieket is. Férjemmel óvszert használunk, úgyhogy így elvileg nem kaphatom vissza tőle a fertőzést, nem?
2016. aug. 13. 21:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Milyen belső probiotikumot és hüvelyflóra visszaállítót ajánlotok? Probiotikumot mindig szedjek, vagy csak amíg végleg el nem múlik?
2016. aug. 13. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!