Ha nem jön meg a menszesz, hány nap után érdemes elmenni az orvoshoz?
Keress másik nőgyógyászt, azt tudom javasolni.
Nálam is volt úgy, hogy sokat késett, és először kért a doki egy teljes hormonsort, elvégre ennek oka van. Aztán miután 100%-ra kizárta a terhességet, kaptam Norcolutot, amitől megjött. És ez SZTK-s rendelés volt, nem magán!
Ha a doki még le is gorombít, hogy minek mentél oda, akkor ne zavard meg szegényt azzal, hogy bemész hozzá a rendelésre, főleg ne úgy, hogy még feltartod azzal is, hogy fizetsz érte... Egyébként megnyugodhatsz, ha két hét múlva mentél volna hozzá, akkor meg az a baja, hogy miért nem mentél előbb. Az ilyen dokit el kell felejteni! Neki az IS a munkája része, hogy megnyugtat és elmondja, mi miért történik. Ha goromba és kioktat, akkor ugyanúgy nem végzi a munkáját, mintha nem vizsgálna meg.
Függ attól is hogy mennyi idős vagy.
17 évig akár 6 hónap is kimaradhat!!
Felnőtt nőknél egy hónap kimaradás is normálisnak tekinthető.
Egyszer-egyszer még egy kimaradás is normális, én akkor mennék el, ha már a második sem jön meg (és persze közben tesztelnék egyet a biztonság kedvéért).
És szerintem is keress más dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!