Valószínű, nemi herpeszem van. Milyen gyógymodok vannak?
Figyelt kérdés
Voltam nőgyógyásznál, bőrgyógyásznál is. Nem vettek mintát, de valószinű nemi herpeszem van. :( 14 éves vagyok, nem éltem, nem is élek nemi életet. Egy fürdőben kaptam el..:S Valaki tud segíteni, tartósan hogy tudnám elmulasztani? Nem akarok ezzel együtt élni, nagyon kiakadtam :( Pedig nem érintkeztem senkivel úgy, és pont én.. :( Homeopátiás gyógymódot tud valaki?2010. ápr. 19. 11:08
1/3 anonim válasza:
?
Ha voltál orvosnál és ők mondták hogy ez herpesz akkor biztos írtak fel rá valamit
2/3 A kérdező kommentje:
Írtak fel, el is múlt nagyjából. A kérdést arra értem, hogy arra van e valami praktika hogy a jövőben ne jöjjön elő újra??
2010. ápr. 19. 11:15
3/3 anonim válasza:
Sajnos a herpesz vírus - ha egyszer megkaptad - egész életedre a szervezetedben marad és amint gyengül az immmunrendszered (pl. megfázás, stressz, stb.), már utat is tör magának. Csak azt lehet, hogy sok vitaminnal, egészséges, kiegyensúlyozott élettel erősen tartod az immunrendszeredet, akkor kicsi az esélye, hogy kijöjjön rajtad a betegség. Ha mégis láthatóvá válik, azonnal kezelni kell, már az elején, úgy viszonylag gyorsan elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!