Piros foltok? :O
14 éves leszek, összes osztálytársamnak megjött már, csak nekem nem, összes osztálytársamnak "komplett" cickója van, én deszka vagyok....sok lány helyemben panaszkodna, de én nem....VÉRFÓBIÁS VAGYOK!
Egyik nap amikor hazajöttem lovaglásból, egy óriási pirosas-barnás folt éktelenkedett a bugyimon, olyan vérszerű, normálisnak tartottam.
(eddig tisztasági betéte hordtam, néha-néha, hogy hozzászokjak, meg a hüvelyváladék miatt)
Estére a biztonság kedvéért betettem egy tisztasági betétet, reggelre megint ott volt egy vérszerű volt....de most nem nagy, valószínűleg a lovaglás miatt volt azelőtti nap nagyobb a folt, a "mechanikai ütődések" miatt :D
Ma is mentem lovagolni, de most egy egészségügyi betétet tettem, be nehogy az "ütődések" hatására meginduljon valami rossz, hát szerencsére nem indult meg semmi lovaglás közben, de megint ott volt egy folt :D ahhj....Amikor hazajöttem megint ellenőriztem a dolgokat, és megint :D (nem igaz)
Nos lányok, ez mi lehet? Menstruáció jele? Mit használjak? Meddig fog tartani?
NAGYON NAGYON VÉRFÓBIÁS VAGYOK! nem tudom, hogy győzzem le?
Hogy bírtátok, hogy folyik belőletek a vér? wáááá
Rossz érzés, fáj? Van aki vérfóbiás(?) (lányok közt), hogy győzte le?
Nagyon nem akarom, hogy megjöjjön, mit csináljak(?), be vagyok szarva.
Tanácsokat, tippeket szívesen megfogadok!Előre is köszönök minden kedves rendes választ!
De jó, megvagyok könnyebbülve, hát még nem volt véres a pisim, de a wc papír egy kicsit az volt, a nedves törlőkendő meg az volt, meg "nyálkás"....
Figyelni fogok a higéniára, kézfertő meg kötelező! :)
Húh hát a mai nap nem ment túl fényesen. Reggel amikor felkeltem semmi nyoma nem volt a menstruációnak, meg is örültem, visszafeküdtem aludni egy kicsit, és amikor kimentem a mosdóba véres volt a tisztasági betét, és kifojt egy kicsit a bugyi szélére, még szerencse, hogy nem szó szerint fojt ki :O
Most már óvatosabb leszek, nem egészségügyi betétet veszek :O nem merek elmenni a boltba :(
Félek pisilni, nem akarom, hogy vér jöjjön, nekem ez nem való, hát nehéz lesz megszokni érzem előre, nem is értem, hogy miért nyavajognak a "kis"lányok, hogy nem jön meg nekik, hatalmas meló fenntartani, hát még aki vérfóbiás....nem merek odanézni se :O szerintem ne várja semelyik kislány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!