Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS szedhetek másik "fogamzásg...

SOS szedhetek másik "fogamzásgátló" tablettát?

Figyelt kérdés

PCOS-om van!

Diane 35-öt szedtem még tavaly, de a doki váltott Cipromixre, most viszont nem tudom kiváltani a gyógyszert anyagi okok miatt, de egy levél diane 35-öm még maradt és az lenne a kérdésem, hogy lehet e 1 hónapig ezzel pótolni a cipromixet?Jövő hónapban már ki tudom váltani.

köszönöm a válaszokat

2010. ápr. 18. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem beszedheted, nagyon hasonló a két gyógyszer, nem véletlenül írták Diane35 helyett ezt fel... amikor én váltottam Diane-ről Cipromixre, mégcsak fél napot sem késett a menses, mintha nem is váltottam volna - ezért gondolom, hogy helyettesítheted egyiket a másikkal.
2010. ápr. 18. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
erről inkább az orvosod kérdezd, de amúgy ezek a gyógyszerek alapvetően nem fogamzásgátló tabletták, sőt egyáltalán nem ajánlottak csak fogamzásgátlási céllal.... nőgyógyász írta fel??? ezek bőrgyógyászati készítmények
2010. ápr. 18. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:
bocs nem kérdeztem semmit, megnéztem a pcos-t a googliban ;)...véleményem továbbra is, a dokid kérdezd meg...
2010. ápr. 18. 22:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Ezt egy nőgyógyász írta fel, nem tudom a telefon számát, és el sem tudok menni hozzá ugye "anyagi okok miatt", mert én falun lakom, ő meg 40 km-re a nagyvárosban.

azt nem tudom, hogy bőrgyógyászatilag mit tesz a bőrnek, nekem semmi baja a bőrömnek, ezt azért szedem, hogy a menstruációm rendben legyen, mert ha nem szedem, nincs menstruációm sem.

köszi az eddigi válaszokat

2010. ápr. 20. 09:57
 5/6 A kérdező kommentje:
nem mondtam, hogy kifejezetten fogamzásgátló, amit olvashattad, idézőjelben van a szó
2010. ápr. 20. 09:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, ezt gyakran írják fel problémás, pattanásos-gyulladt bőr kezelésére, és úgymond mellékhatása a fogamzásgátlás - épp ezért nem is olyan drasztikusan avatkozik bele a szervezet hormonháztartásába! Nekem mindkettő bevált, semmi probléma nem volt velük, és tényleg szebb lett a bőröm is :)
2010. ápr. 21. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!