Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetek e terhes? De kozben...

Lehetek e terhes? De kozben nagyon gorcsolok a mensz. Kesik

Figyelt kérdés
11 Ken mult el!! Viszont 22 ken es 23 vereztem de nagyon picit Es tiszta ver volt inkabb rozsa szines de most tovabbra gorcsolok faj a mellem is de valamikor elmul! Mitol lehet! Vajon meg fog jonni???
2016. aug. 5. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha védekezés nélkül nemi életet éltél, akkor lehetsz terhes bármikor. A 22-23-i vérzésféleség a középidős vérzésed volt. Szerintem nem késik a vérzésed annyit, ha 22-e volt a középidőd, még épp időben vagy, és 1-2 nap késés belefér.
2016. aug. 5. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Kettő dolgot javaslok:

1. Helyesírás, ártani nem fog.

2. A drogériákban már 300 ft-tól kaphatóak a terhességi tesztek, pontosabb eredménnyel,mint amit itt mi elmondunk. Ha nem védekeztek, bizony megeshet a tünetek alapján,hogy terhes lettél.

2016. aug. 5. 22:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Hat a tisztelett jo Volna megadni!!!!vedekezes nem volt kb 1 honapja
2016. aug. 6. 01:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Én az első kommentben megválaszoltam a kérdésed: lehetsz terhes, a vérzésed nem késik kimondottan, ennek ellenére tesztelned kellene. A tiszteletet is megadtam. Szívesen!
2016. aug. 6. 09:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszike!! De nem lenne korai meg tesztelni??
2016. aug. 7. 01:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben tesztelnék, 300 ft egy teszt, párszor bevetném a biztonság kedvéért.
2016. aug. 7. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!