Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A szüzeket, hogy vizsgálja...

A szüzeket, hogy vizsgálja meg a nőgyógyász? Nőgyógyászaton mi van, félek! 14L

Figyelt kérdés
A suliból járunk uszodába,most viszket ott lent és fehér folyásom van kellemetlen szagú! Anyu látta vakarom,rögtön mondta,fertőzésed van ,mondtam nem tudom ,ő mossa a bugyimat szerintem észre vette a folyást. Most el akar vinni nőgyógyászhoz,Félek!! Már olvasok utána!

2016. aug. 5. 15:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én szerencsésen 8 évesen kaptam el valamit egy gyógyfürdőben.Doki be sem nyúlt csak egy pálcával mintát vett,meg egy lapkával ph-t nézett és már írta is a kúpot.
2016. aug. 5. 20:14
 12/14 anonim ***** válasza:
89%

Canesten kombit vegyetek gyógyszertárban s 95% hogy elmúlik tőle!

Kárt nem okoz!

2016. aug. 6. 09:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyereknőgyógyászhoz menjetek ott nagy valószínűséggel női orvos lesz.
2016. aug. 6. 09:02
 14/14 anonim ***** válasza:

A folyást amit a bugyidba látot anyukád az természetes dolog.Tini korban a lányoknak fehér folyása lesz,ez a hüvely tisztítását szolgálja,normális dolog,minden nőnek van.Színe átlátszó,fehér vagy halvány sárga,pici szaga lehet.Mennyisége eltérő.Tisztasági betétet használj és a bugyidba tiszta marad.

Idelyn-t vagy az canesten combit tudtok venni a gyógyszertárban és orvos nélkül azzal tudjátok kezelni!!!!!

Ha anyukád mindenképpen el akar vinni orvoshoz,női orvost keressetek,előtte kevésbé ciki alul levetkőzni vagy gyermek gyógyászat és vagy ne menjen be veled anyukád az orvoshoz,vagy amikor még akár alul az orvos vizsgálni ha nem lenne elkülönített vizsgáló akkor menjen ki az orvosi szobából vagy forduljon el,mert elég ciki vizsgálat,jobb ha ezt nem nézegeti.

Nadrágot,bugyit kell levenni.Jobb ha hosszú felsőbe mész az picit takarja a feneked még elől is amikor vetkőzöl.Ágyra fel kell feküdni,lábad szétrakni.Az orvos még a hüvekyedbe nyúl és pálcika segítségével mintát vesz.

2016. aug. 6. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!